ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Συνάντηση Πουλλαΐδη, Σάντη και Χαμπουλλά!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση, τα θέματα που συζητήθηκαν

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Όπως σας ενημέρωσε το 24sports (δες ΕΔΩ) ο Χρήστος Πουλλαΐδης έφτασε την Παρασκευή (26/05) στην Κύπρο με σκοπό να κάνει την παρέμβαση του και να συναντηθεί τόσο με την εταιρεία, όπως και το σωματείο. Σήμερα υπήρξε συνάντηση ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο, τον πρόεδρο της Εταιρείας, Ανδρέα Σάντη και τον πρόεδρο του Σωματείου, Ευγένιο Χαμπουλλά, με σκοπό να συζητηθούν όλα όσα αφορούν το διοικητικό κομμάτι.

Στη σημερινή συνάντηση συζητήθηκαν δύο θέματα που αφορούν κυρίως τις οικονομικές οφειλές των προηγούμενων χρόνων αλλά και η συμφωνία διαχείρισης. Αυτό που συμφωνήθηκε είναι πως η άμεση προτεραιότητα είναι οι οφειλές και συζητήθηκαν οι τρόποι διευθέτησης τους.

Όσον αφορά την νέα συμφωνία διαχείρισης αποφασίστηκε ότι οι επαφές θα συνεχιστούν ανάμεσα σε εταιρεία και σωματείο με σκοπό να βρεθεί κοινό έδαφος και να πέσουν οι υπογραφές. Επίσης είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσουμε ότι συμφωνία διαχείρισης υπάρχει ανάμεσα σε σωματείο και εταιρεία και αν δεν προκύψει εξέλιξη για νέα συμφωνία τα δεδομένα θα παραμείνουν όπως είναι τη δεδομένη στιγμή.

Με αυτή τη κίνηση τόσο ο Πουλλαΐδης, όσο και οι Χαμπουλλάς και Σάντης θέλουν να στείλουν το μήνυμα στον κόσμο ότι δεν υπάρχουν στρατόπεδα στην ομάδα και ούτε η Ανόρθωση διασπάται σε εταιρεία και σωματείο, αλλά η «Μεγάλη Κυρία» είναι μία και ενιαία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση