ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Στο μικροσκόπιο ο Καλίλι

Ο Σουηδός κατέγραψε μια πολύ καλή χρονιά με τον Ολυμπιακό

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν στην Ανόρθωση έχει ήδη ξεκινήσει με τον Αντόνιο Πριέτο να έχει ρίξει το βάρος και στο μεταγραφικό κομμάτι, ψάχνοντας παίκτες τόσο από την ξένη αγορά αλλά και από την εγχώρια για να ενισχύσει την ομάδα.

Ένα όνομα το οποίο πλέον κυκλοφορεί ελεύθερο στο παζάρι και έφτασε στα γραφεία της Ανόρθωσης είναι αυτό του Αμπντούλ Καλίλι που φέτος αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό.

Μετά και τον σοβαρό τραυματισμό του Κωστάκη Αρτυματά που θα τον κρατήσει εκτός για αρκετό χρονικό διάστημα, ο Πριέτο είναι λογικό να ψάξει τον αντικαταστάτη του.

Ο 30χρονος μέσος κατέγραψε μια πολύ καλή χρονιά στους «μαυροπράσινους» και είναι πέρα για πέρα λογικό να απασχολήσει διάφορες ομάδες για να τον αποκτήσουν. Αυτό που προκύπτει για την περίπτωση της Ανόρθωσης, είναι το γεγονός ότι το όνομα του Σουηδού έπεσε στο τραπέζι της Ανόρθωσης και για την ώρα δεν αποκλείεται να αξιολογηθεί από τον Πριέτο ώστε να κινηθεί για να τον αποκτήσει. Ο Καλίλι είναι ένας παίκτης, ο οποίος ξέρει να κρατήσει μπάλα, να μοιράσει μπαλιές, έχει τρεξίματα και γενικότερα μπορεί να δώσει βοήθειες στην Ανόρθωση. Θυμίζουμε ότι ακόμη ένας παίκτης που ίσως να ενδιαφέρει είναι ο Ντάβι Αραούχο (δες ΕΔΩ). 

Ο Αντόνιο Πριέτο είναι στη διαδικασία εντοπισμού διάφορων μεταγραφικών στόχων και η προσοχή του είναι στραμμένη στην Ισπανική και κυπριακή αγορά, όμως με την προσθήκη του Γιάννη Οκκά στο τεχνικό τιμ, οι μεταγραφικοί ορίζοντες ξεκίνησαν να ανοίγονται και στην Ελλάδα.

Πάντως από την Ανόρθωση αυτό που βγαίνει είναι ότι ήδη η ομάδα έχει συμφωνήσει με κάποιους παίκτες και συγκεκριμένα νεαρούς του καταλόγου Β’. Τις επόμενες μέρες αναμένονται να εντατικοποιηθούν οι ενέργειες για ενίσχυση του ρόστερ και δεν αποκλείεται να προκύψουν και ανακοινώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση