ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Στην ουρά για Σαντίκ

H τύχη του κρίνεται όμως από τον Τιμούρ…

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Το όνομα του πρόκειται να απασχολήσει κατά πολύ το ρεπορτάζ της Ανόρθωσης αλλά και άλλων ομάδων έως ότου λήξει η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα.

Στην Ανόρθωση να μεν ασχολούνται με την άφιξη του Ανανίντζε και την ολοκλήρωση της μεταγραφής (δες εδώ) ωστόσο οι προσθαφαιρέσεις θα συνεχιστούν.

Με λίγα λόγια η πιθανή ένταξη του 27χρονου Γεωργιανού ενδέχεται να μην είναι η τελευταία μεταγραφή, αφού στην Ανόρθωση ψάχνονται για έναν ακόμη παίκτη ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μέσο αμυντικά.

Η περίπτωση του Γκέντσογλου «παίζει» δυνατά ωστόσο η σχέση του με τον ΑΠΟΕΛ δεν έχει ολοκληρωθεί καθιστώντας δύσκολη την όποια μετακίνηση του.

Εάν όντως αποκτήσουν έναν ακόμη παίκτη ή ακόμη και αν όχι, η περίπτωση του Σαντίκ απασχολεί το ρεπορτάζ καθότι ο παίκτης δεν έχει πείσει ότι μπορεί να προσφέρει ενώ το συμβόλαιο του δεν είναι αυτό που λέμε «ελαφρύ».

Το ιδανικό θα ήταν να έρθει πρόταση για τον Φιλανδό και να του δώσουν την ελευθέρα του για να πάει στο καλό. Από κει και πέρα, αν αποφασιστεί ότι θα μείνει εκτός, δεν αποκλείεται να τον παραχωρήσουν σε άλλη ομάδα, μέχρι το τέλος της σεζόν.

Επί τούτου, δεν θα δυσκολευτούν να βρουν ομάδα ή καλύτερα ομάδες, αφού και ο Ολυμπιακός και η Ένωση Νέων Παραλιμνίου καλό βλέπουν την περίπτωση του και άμα τους ανάψουν το πράσινο φως τότε θα κινηθούν άμεσα. Ενδιαφέρον φιλολογικό προς το παρόν, υπάρχει επίσης από ομάδες του εξωτερικού ωστόσο τίποτα δεν προχωρά στην παρούσα φάση.

Ουσιαστικά η τύχη του 33χρονου φορ, βρίσκεται στα χέρια του Τιμούρ Κετσπάγια ο οποίος θα κρίνει κατά πόσο θα του δώσει μια ακόμη ευκαιρία ή απλά θα του ανοίξει την πόρτα για να συνεχίσει κάπου άλλου την καριέρα του, με την Κύπρο να είναι ένας πιθανός προορισμός.

 

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X