ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Στάση αναμονής…

Οι Βαρωσιώτες περιμένουν τις εξελίξεις γύρω από το θέμα των ξένων διαιτητών

24sports team

info@24sports.com.cy

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και χωρίς να υπάρχει επίσημη τοποθέτηση η στάση της Ανόρθωσης για το θέμα των ξένων διαιτητών παραμένει λίγο πολύ αποστασιοποιουμένη τουλάχιστον ως προς τη δημόσια σφαίρα.

Οι Αμμοχωστιανοί όπως τουλάχιστον μαθαίνουμε δεν πρόκειται να πάρουν θέση έως ότου ενημερωθούν επί των εξελίξεων έτσι όπως εκτυλίσσονται μεταξύ της ΚΟΠ και των ομάδων.

Όπως τουλάχιστον προκύπτει μέσα από το ρεπορτάζ σε καμία περίπτωση δεν θα θελήσουν να τοποθετηθούν εάν και εφόσον δεν τους δοθεί ένα σοβαρό πλαίσιο μέσα από το οποίο διεξάγεται η συζήτηση για το θέμα των ξένων διαιτητών και το ενδεχόμενο να έρθουν στην Κύπρο.

Αξίζει πάντως ν’ αναφερθεί ότι τουλάχιστον μέχρι και χθες, δεν είχαν επίσημη ενημέρωση από καμία μεριά ενώ γενικότερα δεν έχουν προσεγγιστεί από τους εμπλεκομένους.

Στην Ανόρθωση θεωρούν το θέμα πολύ σοβαρό και μόνο όταν αντιληφθούν ότι προσεγγίζεται με την ανάλογη σοβαρότητα θα λάβουν θέση και ίσως κιόλας να προχωρήσουν σε εισηγήσεις.

Άγνωστο επίσης παραμένει πως κινείται ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας, Ευγένιος Χαμπουλάς και αν έχει εμπλακεί σε συζητήσεις είτε με προέδρους άλλων ομάδων είτε ακόμη και με την ηγεσία της Ομοσπονδίας.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X