ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: «Σπάει» και το εξάρι

Προς νέο ρεκόρ προσέλευσης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Η ανταπόκριση του κόσμου της Ανόρθωσης στην προπώληση των εισιτηρίων για το δεύτερο εντός έδρας ντέρμπι της σεζόν προϊδεάζει για νέο ρεκόρ προσέλευσης κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Οι ιθύνοντες της «Μεγάλης Κυρίας» φρόντισαν από νωρίς να φτιάξουν κλίμα και αυτό αποτυπώνεται και με αριθμούς καθώς πέραν των χιλίων εισιτηρίων έχουν ήδη βρει κάτοχο.

Αν σε αυτά προστεθούν οι 3800 κάρτες διαρκείας οι οποίες έχουν ήδη διατεθεί, τότε εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι τρεις ημέρες πριν τον αγώνα με την Ομόνοια, πέντε χιλιάδες Ανορθωσιάτες έχουν εξασφαλισμένη καρέκλα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για το απόγευμα της Κυριακής. Μετά τον αγώνα με την Πάφο FC αλλά πολύ περισσότερο από τον αντίστοιχο με τον Απόλλωνα ο οποίος ορίστηκε και καθημερινή, οι φίλοι της «Μεγάλης Κυρίας» θέλουν να δώσουν συνέχεια στα μεγάλα νούμερα εντός έδρας και ενδεχομένως να ξεπεράσουν ακόμα και τις έξι χιλιάδες.

Διαβάστε επίσης: Το σχέδιο βήτα στην άμυνα

Η προοπτική της εγκαθίδρυσης στο ρετιρέ της βαθμολογίας χωρίς συγκάτοικο, σαφέστατα και δίνει τα κίνητρα στους Ανορθωσιάτες ώστε να σπρώξουν από κοντά τον Τιμούρ Κετσπάγια και τους ποδοσφαιριστές του στην τρίτη εντός έδρας επιτυχία, σπάζοντας παράλληλα το αήττητο των «πρασίνων». Το γεγονός ότι ο αντίπαλος θα παρουσιαστεί πληγωμένος κάτω από τα δοκάρια δεν επηρεάζει καθώς ο Γεωργιανός τεχνικός έχει δείξει ότι έχει βρει σε μεγάλο βαθμό τη χημεία ώστε η ομάδα του να ορίζει αποτελέσματα με τη δική της απόδοση και τους δικούς της παρόντες.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X