ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Το σχέδιο βήτα στην άμυνα

Τι «παίζει» πίσω από Βργκοτς και Σίλντεφελντ

Το φιλικό συντήρησης με αντίπαλο την Αναγέννηση Δερύνειας την περασμένη Παρασκευή, αποτέλεσε μιαν πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Τιμούρ Κετσπάγια ώστε να πειραματιστεί, δεδομένων και των εφτά απουσιών διεθνών ποδοσφαιριστών. Στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, ο Γεωργιανός προπονητής είχε όλους ανεξαιρέτως τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του ωστόσο οι απουσίες είτε λόγω καρτών, είτε λόγω τραυματισμού σε βάθος χρόνου, είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο του τεστ με την Αναγέννηση Δερύνειας, ο 51χρονος τεχνικός ανακάτεψε την τράπουλα και αφού ξεκούρασε τους Μπράνκο Βργκοτς και Γκόρντον Σίλντεφελντ, τοποθέτησε μπροστά από τον Αντώνη Γιωργαλλίδη τον Εβγέν Σελίν και τον Γιώργο Γκαλίτσιο. Ουσιαστικά οι δύο βασικοί ακραίοι αμυντικοί της φετινής σεζόν, δοκιμάστηκαν ως αμυντικό δίδυμο ενώ το δικό της ενδιαφέρον είχε και η μετατόπιση του Ιωάννη Χατζηβασίλη από το δεξί άκρο της επίθεσης, στο δεξί άκρο της άμυνας.

Η κίνηση αυτή του Τιμούρ Κετσπάγια δεν κρίνεται διόλου τυχαία μιας και το κέντρο της άμυνας είναι αυτό στο οποίο υπάρχουν λιγότερες αξιόπιστες πρωτοκλασάτες εναλλακτικές λύσεις πλην του διδύμου από την Κροατία. Η απουσία τόσο του Παναγιώτη Αρτυματά, όσο και του Παύλου Κορρέα με την εθνική ελπίδων, δεν επέτρεψε στον Τιμούρ Κετσπάγια να τους δει αγωνιζόμενους στη θέση αυτή και έτσι έγινε η προσπάθεια εξεύρεσης λύσεων εκ των έσω.

Στα θετικά της αναμέτρησης της περασμένης Παρασκευής ήταν η συνεισφορά τόσο του Θεόδωρου Βασιλακάκη, όσο και του Έρβιν Κοφί στη κυκλοφορία της μπάλας, με τον τελευταίο να έχει και ασίστ στο ενεργητικό του, ενώ ενθαρρυντικά ήταν τα μηνύματα και από τον Γιώργο Στυλιανού ο οποίος είχε ένα κερδισμένο πέναλτι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X