ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός...

Η περίπτωση του Στσουκ βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο για την ομάδα της Αμμοχώστου

Χάρης Χαρίτωνος

Το ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες του, ποτέ δεν έπαψε να υφίσταται. Ο Τιμούρ Κετσπάγια θέλει να τον κάνει μέλος του ρόστερ, ενόψει της νέας σεζόν και είναι διατεθειμένος να τον περιμένει μέχρι τέλους, για να τον κάνει δικό του.

Ο λόγος για τον Βόσνιο μέσο Γιασμίν Στσουκ. Σύμφωνα με τα όσα μαθαίνουμε, εάν η Ερζουρούμσπορ αποτύχει να ανεβεί στην ανώτατη κατηγορία της Τουρκίας, τότε ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για την ένταξη του Στσουκ στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Οι συζητήσεις της Ανόρθωσης με την πλευρά του ποδοσφαιριστή είναι σε προχωρημένο στάδιο και είναι θέμα χρόνου να προκύψει οριστική συμφωνία. Από την άλλη, όμως, θα πρέπει να μην ανεβεί κατηγορία η τωρινή ομάδα του Βόσνιου για να κλείσει αίσια το όλο θέμα. Σε αντίθετη περίπτωση, είναι πιθανό ο Βόσνιος να προτιμήσει να συνεχίσει την καριέρα του εκεί, παρά να αγωνιστεί στο νησί μας.

Εικάζεται πως μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός, θα έχουμε τις οριστικές εξελίξεις, αφού ο Στσουκ βρίσκεται ακόμα σε πλήρη αγωνιστική δράση. Αν όλα πάνε όπως τα υπολογίζουν οι ιθύνοντες της ομάδας της Αμμοχώστου, τότε ο Στσουκ έχει πολύ καλές πιθανότητες να φορέσει τον «Φοίνικα» στο στήθος, για τα επόμενα χρόνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X