ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: «Ψήνοντας» ένα νέο δεκάρι

Η δοκιμή του Τιμούρ μήπως και βρει ένα νέο ηγέτη στον επιτελικό χώρο

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Κανείς δεν ισχυρίστηκε ότι δεν έχει τις προϋποθέσεις για να γίνει ο ηγέτης της Ανόρθωσης. Ίσα, ίσα τον συνοδεύουν οι καλύτερες των συστάσεων γενικότερα από την Ευρώπη αλλά κυρίως από την Γεωργία απ’ όπου κατάγεται. Από την άλλη όμως οι συνεχείς τραυματισμοί του, τι μεγάλο χρονικό διάστημα που ξόδεψε σε θεραπείες και τα συναφή, αναγκάζουν τον Ανανίντζε να δουλέψει ακόμη περισσότερο για να φτάσει στα επιθυμητά γι’ αυτόν επίπεδα.

Όσον αφορά δε την Ανόρθωση ενόψει κιόλας της τελικής κούρσας για το φετινό μαραθώνιο είναι αναγκασμένη να βρει λύσεις και γιατί όχι ν’ απαλλαγεί από παίκτες από τους οποίους δείχνει να είναι εξαρτημένη. Μια τέτοια περίπτωση είναι και αυτή του Ράγιος. Η ανάγκη ξεκούρασης του, η πιθανότητα να τραυματιστεί και να μείνει εκτός, προτρέπει τον Τιμούρ Κετσπάγια να "ψήσει" το αντί- Ράγιος υλικό, πρώτης επιλογής όπως αυτό του βραχύσωμου Γεωργιανού.

Καθόλου τυχαία η συμμετοχή του στην ενδεκάδα στο σημερινό αγώνα κυπέλλου σε μια θέση που γνωρίζει ο ίδιος ο παίκτης αλλά κει εμείς συνηθίσαμε να βλέπουμε τον Ράγιος. Δεκάρι λοιπόν, ο 27χρονος Γεωργιανός και όλοι ελπίζουν ότι λίαν συντόμως η ομάδα θα έχει δύο δεκάρια που καμία ομάδα στην Κύπρο δεν διαθέτει.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X