ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Ποντάροντας στην... αγάπη

Αντιδράσεις μεν, αισιοδοξία δε

Χάρης Χαρίτωνος

Χάρης Χαρίτωνος

charitonosc@sppmedia.com

Οι πολλές αντιδράσεις των οπαδών της Ανόρθωσης για την τιμή του εισιτηρίου στον τελικό Κυπέλλου είναι απόλυτα δικαιολογημένες και πληθαίνουν ήδη από χθες ραγδαία (δες ΕΔΩ). Σε τέτοιες παράξενες εποχές, όπου το κάθε σπίτι μετράει και το τελευταίο σεντ στην τσέπη του, το να έρχεται να πληρώνει κάποιος μίνιμουμ 75 ευρώ σε μια μέρα, δεν είναι και ότι καλύτερο.

Η διοίκηση Χαμπουλλά, μαζί με τον μεγαλομέτοχο Χρίστο Πουλλαΐδη, δεν κάνουν δεύτερες σκέψεις επί αυτού του θέματος, καθώς αυτή η τιμή δεν πρόκειται να αλλάξει επί του παρόντος, όποιο και αν θα είναι το κόστος. Οι αρμόδιοι, μάλιστα, ποντάρουν στο γεγονός πως θα βρεθούν, έστω και την υστάτη, 1600 άτομα σε Δυτική και Νότια κερκίδα του ΓΣΠ για να υποστηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Τιμούρ Κετσπάγια για την κατάκτηση του τροπαίου.

Ουσιαστικά, ποντάρουν επίσης, πάνω στη δίψα που έχει ο Ανορθωσιάτης για να δει την ομάδα του από κοντά ξανά σ' ένα τελικό Κυπέλλου μετά από μια δεκαετία και βάλε. Η τιμή του εισιτηρίου, όπως γράψαμε και πιο πάνω, δεν συνάδει με την κατάσταση που επικρατεί στο νησί μας σε οικονομικό επίπεδο, όμως ευελπιστούν και συγκρατημένα αισιοδοξούν πως θα επικρατήσει η... αγάπη του οπαδού στο τέλος της ημέρας και θα εξαντληθούν τα εισιτήρια.

Αν εξαντληθούν όλα τα εισιτήρια, τότε τα ταμεία της ομάδας θα πάρουν μια σημαντική οικονομική «ανάσα», η οποία θα ακουμπά τις 120 χιλιάδες ευρώ. Σε μια τέτοια εποχή με άδεια γήπεδα και χωρίς καθόλου έσοδα από άλλες πηγές, ότι πάρεις είναι κέρδος, που λέει και ο Τιμούρ Κετσπάγια συχνά πυκνά...

Ποτέ δεν αμφισβητήθηκε από κανέναν η αγάπη και η αφοσίωση που έχει ο οπαδός της ομάδας της Αμμοχώστου για την ομάδα του. Το αν αυτοί θα το κάνουν ακόμα μια φορά πράξη σ΄ένα σημαντικό ραντεβού για το παρόν και το μέλλον της ομάδας, μένει να φανεί σε μια εβδομάδα από σήμερα...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Χάρης Χαρίτωνος

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση