ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα

Μετά από αρκετά χρόνια η «Κυριά» δείχνει ικανή να διεκδικήσει και τους δυο τίτλους μέχρι τέλους

Στο κυανόλευκο στρατόπεδο αφήνουν πίσω την μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου και προετοιμάζονται για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΚ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Η ομάδα του Γεωργιανού τεχνικού μετά από 21 παιχνίδια πρωταθλήματος πραγματοποιεί την καλύτερη της πορεία τα τελευταία χρόνια φιγουράροντας στην πρώτη θέση. Η «Κυρία», ωστόσο, έχει καταφέρει να βρίσκεται και στα ημιτελικά του κυπέλλου κάτι που αναμφίβολα θεωρείται μεγάλη επιτυχία.

Αν έλεγες σε κάποιο, ότι η Ανόρθωση τέτοιο καιρό θα βρισκόταν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και ταυτόχρονα ένα βήμα από τον τελικό του κυπέλλου, το πιθανότερο θα σε έβγαζε τρελό, καθώς η φετινή πορεία της ομάδας ξεπέρασε και τις προσδοκίες του πιο αισιόδοξου οπαδού της.

Στην Βαρωσιώτικη ομάδα βλέπουν ότι βρίσκονται εντός και των δύο στόχων των οποίων έχουν θέσει, με την ομάδα να μοιάζει ικανή να χτυπήσει και τους δύο τίτλους. Κάτι το οποίο αν γίνει θα μιλάμε για πολύ μεγάλη επιτυχία, αν αναλογιστεί κανείς από που ξεκίνησε η φετινή πορεία της ομάδας και της προσδοκίες υπήρχαν στην αρχή της σεζόν.

Ωστόσο για να γίνει κάτι τέτοιο εφικτό η «Κυριά» καλείται να δώσει 11 «τελικούς» για τον θεσμό του πρωταθλήματος και τρεις στο κύπελλο νοουμένου ότι θα περάσει στο τελικό της διοργάνωσης.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

<