ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Ούτε σεντ για... ξένους ρεφ!

Δέχεται ξένους μόνο αν τους πληρώνει η ΚΟΠ

24sports team

info@24sports.com.cy

Γραπτή επιστολή στην ΚΟΠ, αναφορικά με το ζήτημα της πιθανής καθόδου ξένων διαιτητών από εδώ και πέρα στις διοργανώσεις της, απέστειλε σήμερα η Ανόρθωση.

Η διοίκηση της ομάδας της Αμμοχώστου ξεκαθάρισε προς στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου πως δεν είναι διατεθειμένη να επωμιστεί το οποιοδήποτε πιθανό κόστος από οικονομικής πλευράς για να έρχονται ξένοι διαιτητές. 

Ως εκ τούτου, καλεί την ΚΟΠ να τους πληρώνει η ίδια ολόκληρο το ποσό που τους αναλογεί, αν επιλέξει να τους ορίζει σε παιχνίδια της Ανόρθωσης είτε σε πρωτάθλημα, είτε σε Κύπελλο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Θυμίζουμε πως η πάγια θέση της διοίκησης Χαμπουλλά είναι η στήριξη των γηγενών διαιτητών μας και αυτή έχει εκφραστεί πολλές φορές δημόσια, εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Το κόστος για να σφυρίζουν Κύπριοι διαιτητές τα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος, τα επωμίζεται η ΚΟΠ, μέσα στα πλαίσια της στήριξης των σωματείων, ελέω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Με την πιθανή κάθοδο των ξένων διαιτητών σε ορισμένα παιχνίδια, το επιπλέον κόστος το επωμίζεται η ΚΟΠ, μαζί με τις διαγωνιζόμενες ομάδες. Ένα γεγονός, το οποίο βρίσκει κάθετα αντίθετη την ομάδα της Αμμοχώστου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση