ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Όλα τα άλλα... στο ψυγείο

Πάγωσε προσωρινά το θέμα ανανέωσης συνεργασίας με τον Τιμούρ

24sports team

info@24sports.com.cy

Μέχρι να ξεκαθαριστεί εάν η Ανόρθωση μπορεί να πετύχει κάποιες σημαντικές νίκες στα πλέι οφ και αν την βολέψουν και κάποια αποτελέσματα να παραμείνει διεκδικήτρια του τίτλου, οποιοδήποτε άλλο ζήτημα στην ομάδα μπορεί να περιμένει.

Από συζητήσεις οπαδών στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και μηνύματα που διαβάζονται σε αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, αντιλαμβάνεται εύκολα οποιοσδήποτε ότι γίνεται πολλή κουβέντα για το κεφάλαιο της ανανέωσης συμβολαίου του Τιμούρ Κετσπάγια.

Από τη στιγμή όμως που αύριο η Ανόρθωση δίνει ίσως τον πιο καθοριστικό της αγώνα στο πρωτάθλημα -μέχρι τον επόμενο και αν υπάρξει-, θεωρείται δεδομένο πως στην ομάδα της Αμμοχώστου δεν αναφέρονται σε αυτό το θέμα, αλλά ούτε κάποια εξέλιξη υπάρχει άλλωστε για να βγει προς τα έξω.

Η διοίκηση της «Κυρίας» είχε υποβάλει πρόταση στον Γεωργιανό τεχνικό για νέο συμβόλαιο με αυξημένες απολαβές συγκριτικά με το υφιστάμενο, αλλά χρόνος για αξιολόγηση των «θέλω» και από τις δύο πλευρές τη δεδομένη στιγμή, δεν υπάρχει, λόγω των σημαντικών αγωνιστικών υποχρέωσαν.

Έτσι, κρίθηκε σκόπιμο να δοθεί πρωτίστως έμφαση στη διεκδίκηση των δύο εγχώριων τίτλων και το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Κετσπάγια μπορεί να περιμένει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση