ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Όλα ρευστά…

Η διοίκηση είναι αποφασισμένη να βάλει τέλος στο θέμα του σήματος

24sports team

info@24sports.com.cy

Οι αντιδράσεις είναι δεδομένες όπως επίσης και το ότι η κατάσταση στο σύλλογο δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Λίγες μέρες πριν η ομάδα μπει στον φετινό μαραθώνιο, οι διαξιφισμοί και η εσωστρέφεια έχουν επικρατήσει στο Βαρωσιώτικο σωματείο, κάτι που στη διοίκηση θέλουν να αποφύγουν το συντομότερο δυνατό για να επανέλθει η ηρεμία και ενότητα, ενόψει της χρονιάς που έρχεται.

Επί τούτου, η διοίκηση πρόκειται να επανεξετάσει την απόφαση της για την υιοθέτηση του συμβόλου που κοσμεί τη φετινή επίσημη εμφάνιση της ομάδας με τα σενάρια όλα να παραμένουν ανοιχτά.

Προς το παρόν κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποια θα είναι η τελική απόφαση τους, ωστόσο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επιθυμία των διοικούντων αλλά και της ομάδας να βάλουν ένα τέλος στο θέμα που δημιουργήθηκε.

Το σενάριο να μην υιοθετηθεί το νέο σήμα και να διατηρηθεί το σύμβολο στη φετινή φανέλα είναι πλέον πέρα για πέρα υπαρκτό. Τις τελευταίες ημέρες το όλο θέμα απασχολεί μονίμως τους ανθρώπους της ομάδας ακόμη και το ποδοσφαιρικό τμήμα και έχει πλέον αποφασιστεί ότι εντός των ημερών το θέμα θα λήξει με σκοπό και μόνο να επανέλθει μια και καλή η ηρεμία στην ομάδα.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X