ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Οι σκέψεις Πριέτο για Γεννάρη

Κουβέντα για την επερχόμενη μεταγραφική περίοδο

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Η αντίστροφη μέτρηση για την επερχόμενη μεταγραφική περίοδο ξεκίνησε με τον Αντόνιο Πριέτο να έχει ξεκινήσει να κάνει τις πρώτες του σκέψεις για την ενίσχυση που χρειάζεται η Ανόρθωση.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής της «Κυρίας» από την περσινή χρονιά κέρδισε τις εντυπώσεις με τις μεταγραφές που έκανε, καθώς πέρσι τον Ιανουάριο έκανε τέσσερις κινήσεις που εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκαν πετυχημένες. Μπορεί οι Αντονίν και Μραζ να αποχώρησαν όμως είχαν πολύ καλή παρουσία, με τον Ισπανό φορ να έχει σκοράρει τέσσερα γκολ και τον Σλοβάκο άσο έξι γκολ. Όσο για τους Τεχέρα και Γκερέρο η προσφορά τους μέχρι τώρα στην Ανόρθωση είναι μεγάλη, καθώς και οι δύο κέρδισαν τον σεβασμό από όλους στο στρατόπεδο της βαρωσιώτικης ομάδας.

Ο Πριέτο είχε και μεγάλη επιτυχία στις μεταγραφές του καλοκαιριού, καθώς οι πλείστες αποδείχθηκαν πετυχημένες μέχρι στιγμής. Μπορεί να πήρε το ρίσκο με τις μεταγραφές των Ουαγκέ και Αρμπολέδα, όμως εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκε, ενώ και οι υπόλοιποι που ήρθαν και τους είδαμε, Φερέρ, Κάργας, Γκαρσία, Καστέλ και Γκασάμα έδειξαν πολύ καλά στοιχεία.

Τώρα ο Ισπανός έχει στρέψει την προσοχή του στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, κάνοντας τις πρώτες του σκέψεις για ενίσχυση. Πιο συγκεκριμένα ο Πριέτο έχει θέσει ως προτεραιότητα την ενίσχυση στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, θέλοντας να φέρει στην Ανόρθωση έναν δεξιό ακραίο επιθετικό που να μπορεί να αγωνίζεται και πίσω από τον επιθετικό. Επιπλέον, εάν βρεθεί κάτι αξιόλογο στην αγορά που να το επιτρέπουν τα οικονομικά της ομάδας, τότε δεν αποκλείεται να υπάρξει ακόμη μία κίνηση για απόκτηση κεντρικού επιθετικού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση