ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Ο Νίκολιτς και οι άλλοι στόχοι

Έτοιμη για τις επόμενες κινήσεις η «Κυρία»

Ανεβάζει ταχύτητα η Ανόρθωση στο θέμα του προγραμματισμού. Η «Κυρία» ετοιμάζει το έδαφος για νέες προσθήκες και οι επόμενες μέρες αναμένεται να φέρουν νέες ανακοινώσεις.

Η ομάδα της Αμμοχώστου έχει προχωρήσει ήδη στην απόκτηση των Πάντσεον, Μιχαήλ, Αντωνίου και Εμπραλίτζε. Είναι δεδομένο ότι οι προσθήκες θα φτάσουν σε διψήφιο αριθμό. Το πλάνο περιλαμβάνει απόκτηση δυο κεντρικών αμυντικών, δυο ακραίων επιθετικών και δυο κεντρικών επιθετικών. Ενδεχομένως να γίνει κίνηση και στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, ένα από τα ονόματα που βρίσκεται στη λίστα του Νεόφυτου Λάρκου και έχει αξιολογηθεί θετικά είναι αυτό του Νεμάνια Νίκολιτς. O 34χρονος Σέρβος κυκλοφορεί ελεύθερος καθώς έχει ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του με τη Φέχερβαρ Ουγγαρίας, ωστόσο η περίπτωση του είναι δύσκολη καθώς βρίσκεται στο στόχαστρο και άλλων ομάδων. Πέρα από τον Νίκολιτς, στη short-list του Λάρκου βρίσκονται κι άλλες αξιόλογες περιπτώσεις σέντερ φορ με καλά βιογραφικά.

Οι επόμενες ώρες αναμένεται να φέρουν εξελίξεις στην Ανόρθωση πάνω στο κεφάλαιο της ενίσχυσης, καθώς κάποιοι από τους παίκτες με τους οποίους βρίσκονται σε επαφές ο Λάρκου μένουν και τυπικά ελεύθεροι την Παρασκευή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση