ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Να το «γυρίσει» με ΑΕΖ

Για να μπει ξανά στη «μάχη»

Η Ανόρθωση δέχτηκε την ήττα χθες από την ΑΕΚ (1-0), με την οποία έφτασε τις πέντε μέσα στο 2024. Γενικότερα η ομάδα της «Αμμοχώστου» υποχώρησε αρκετά στον βαθμολογικό πίνακα μέσα στο νέτο έτος αφού μάζεψε μόλις 10 από τους 27 διαθέσιμους βαθμούς που διεκδίκησε. 

Ο Νταβίντ Γκαγιέγο απέναντι στην ΑΕΖ (21/1) πρέπει να βρει τον τρόπο να επανεμφανίσει το καλό πρόσωπο που συνήθισε ο κόσμος της ομάδας στο ξεκίνημα της σεζόν και ταυτόχρονα η ομάδα να μπει στα πλέι-οφ με καλή ψυχολογία.

Είναι ξεκάθαρο από πλευράς διοίκησης Ανδρέα Σάντη ότι υπάρχει απόλυτη στήριξη σε προπονητή και παίκτες, καθώς είναι οι ίδιοι ανθρώποι που έφεραν την ομάδα στη 2η θέση και σε τροχιά πρωταγωνιστικής πορείας. Το θέμα φυσικά είναι να μην γκρεμιστεί ότι χτίστηκε μέχρι στιγμής και η Ανόρθωση να βρει τον τρόπο άμεσα να επιστρέψει στο κόλπο για ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Επομένως, άπαντες περιμένουν ο Ισπανός τεχνικός να δουλέψει και να επαναφέρει την ομάδα τόσο στις καλές εμφανίσεις όσο και σε ωηλότερες θέσεςι στην βαθμολογία. Η αρχή μπορεί να γίνει από τον αγώνα με την ομάδα του Ζακακίου, στον οποίο το τρίποντο είναι... μονόδρομςο για την «Κυρία». 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση