ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Μεταγραφή νούμερο πέντε!

Ο Δανιήλ Παρούτης κλέβει τις εντυπώσεις και αρχίζει να καθιερώνεται

Αντρέας Τζιακούρης

Αντρέας Τζιακούρης

Συνεχίζει τις υψηλές «πτήσεις» με την Ανόρθωση ο Δανιήλ Παρούτης που όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, έτσι και στο περασμένο ματς με την Ομόνοια ήταν από τους διακριθέντες.

Ο ακραίος επιθετικός της «Κυρίας» παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης από τον Βέσκο Μιχαΐλοβιτς και φροντίζει με τις εμφανίσεις του να δικαιώνει τον τεχνικό της Βαρωσιώτικης ομάδας.

Η εξαιρετική του εμφάνιση στον αγώνα της περασμένης Πέμπτης κόντρα στην Ομόνοια και η συμβολή του στον τρίτο γκολ του Μραζ, έδειξε πως ο νεαρός εξτρέμ μοιάζει «αναγεννημένος» με τον Σέρβο προπονητή.

Σε γενικό βαθμό, η αγωνιστική σταθερότητα που παρουσιάζει στα τελευταία παιχνίδια, δεν αφήνει περιθώριο στον τεχνικό των «κυανολεύκων» από το να τον εμπιστεύεται κατ’ επανάληψη και να τον δικαιώνει παιχνίδι με παιχνίδι. Η εκρηκτικότητά, η μαχητικότητα και τα δυνατά του πνευμόνια αποτελούν έξτρα λόγοι για τον Βέσκο Μιχαΐλοβιτς στο να συμπεριλαμβάνει στο πλάνο του τον 22χρονο.

Μπορεί με την παρουσία του Ουάρντα κατά την έναρξη της σεζόν αλλά και του Νινγκά που μπορεί εξίσου να αγωνιστεί στο αριστερό άκρο, να άφησαν στο «περιθώριο» τον Παρούτη, ωστόσο ο ίδιος φρόντισε να διαψεύσει τους πάντες.

Πήρε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν από τα «μαλλιά» και έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει την πέμπτη μεταγραφή της ομάδας...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση