ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Μετά τον Νιγκά και τον Αμπαρτζουμιάν

Χρειάζονται μεγαλύτερο πλουραλισμό στο σκοράρισμα οι «κυανόλευκοι» της Αμμοχώστου

Συντελεστή τερμάτων 5-4 έχει η Ανόρθωση στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Για την ομάδα του Μίλανιτς έχουν βρει δίχτυα δυο ποδοσφαιριστές.

Ο Νιγκά έφτασε αισίως τα τρία γκολ ενώ σκόρερ χρίστηκε και ο Αμπαρτζουμιάν. Το άλλο τέρμα της «Κυρίας» σημειώθηκε με αυτογκόλ. Μέχρι τώρα, δεν έχει καταφέρει άλλος παίκτης να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα για την ομάδα της Αμμοχώστου.

Από τη στιγμή που η Ανόρθωση έχει θέσει πολύ υψηλούς στόχους για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, θα πρέπει να βρει στη συνέχεια πλουραλισμό στο σκοράρισμα έτσι ώστε να είναι πιο αποτελεσματική στα παιχνίδια της.

Παίκτες όπως είναι οι Ουάρντα, Λάζαρος, Ράντονιτς και Γουαρίς μπορούν να βοηθήσουν στον τομέα του σκοραρίσματος και να φέρουν τον πλουραλισμό που απαιτείται στη γραμμή κρούσης.

Η βελτίωση της ομάδας επιθετικά είναι ένας από τους τομείς στους οποίους δουλεύει ο Ντάρκο Μίλανιτς στη διακοπή, έτσι ώστε να παρουσιαστεί η Ανόρθωση αισθητά αλλαγμένη με την επανέναρξη του πρωταθλήματος καθώς την περιμένουν πολύ δύσκολα παιχνίδια.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση