ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Με προτεραιότητα πλέον τη γραμμή κρούσης

Η χθεσινή (15/7) ενίσχυση στρέφει στην προσοχή στην επιθετική γραμμή

Η απόκτηση κυρίως του Κωστάκη Αρτυματά, επιτρέπει στον Τιμούρ Κετσπάγια να συνεχίσει απρόσκοπτα το μεταγραφικό του σχεδιασμό, διατηρώντας «άθικτες» τις δύο θέσεις ποδοσφαιριστών καταλόγου άλφα οι οποίες είναι κενές. Η προσθήκη του Κύπριου μέσου προσφέρει μιαν πρωτοκλασάτη λύση στη νευραλγική γραμμή χωρίς αυτή να λογίζεται ως ξένη ή κοινοτική και έτσι η ακίδα στρέφεται προς τα άκρα της επίθεσης.

Στα δύο φιλικά προετοιμασίας με Ζάμαλεκ και Εθνικό Άχνας, ο 51χρονος τεχνικός αναζήτησε λύσεις εκ των έσω και η εικόνα η οποία παρουσιάστηκε στη γραμμή κρούσης, σαφώς και θα διαφοροποιηθεί στη συνέχεια. Για τον Τιμούρ Κετσπάγια αποτελεί ευτύχημα ότι το παζλ έχει συμπληρωθεί σε τόσο μεγάλο ποσοστό και πλέον απομένουν κάποιες πινελιές ενίσχυσης ανάλογα και με την εικόνα στα φιλικά προετοιμασίας.

Διαβάστε επίσης: Ο Γκαλίτσιος, ο Στυλιανού και στη μέση ο Κοφί

Βάση και του πρώτου ονόματος το οποίο ο Γεωργιανός εξέτασε για τα άκρα της επίθεσης και συγκεκριμένα αυτό του Γιάννη Γιαννιώτα άσχετα από την κατάληξη, ο πήχης των προσδοκιών έχει μπει ψηλά. Ο προπονητής της «Μεγάλης Κυρίας» θα επιχειρήσει να προσφέρει και ένα από τα υψηλά συμβόλαια για έναν εκ των βασικών ακραίων επιθετικών του, ενώ από εκεί και πέρα δεν αποκλείεται να προκύψει και νέα ενίσχυση για τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα πλαισιώσουν τον Νίκα Κατσαράβα και τον Μίχαλ Ντούρις.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X