ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Ο Γκαλίτσιος, ο Στυλιανού και στη μέση ο Κοφί

Ο Γάλλος αμυντικός μετακινείται οριστικά στη μεσαία γραμμή

Η διαφαινόμενη απόκτηση του Μάριου Στυλιανού δίνει στον Τιμούρ Κετσπάγια μιαν πρωτοκλασάτη επιλογή στο δεξί άκρο της άμυνας, ανεβάζοντας κατακόρυφα και το συναγωνισμό με δεδομένη την παρουσία και του Γιώργου Γκαλίτσιου. Ο 25χρονος Κύπριος διεθνής θα μετακομίσει στη Λάρνακα προκειμένου να διεκδικήσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής μιας και στον Απόλλωνα τα δεδομένα δεν ήταν υπέρ του.

Η διετία 2013-2014 ήταν μακράν η πιο παραγωγική για τον Μάριο Στυλιανού, ευελπιστώντας αν μη τι άλλο να σπάσει το φράγμα των χίλιων αγωνιστικών λεπτών στο θεσμό του πρωταθλήματος, για δεύτερη φορά στην καριέρα του. Η μετακίνηση του Λεμεσιανού αμυντικού συνδέεται με την περίπτωση του Έρβιν Κοφί ο οποίος τον Ιανουάριο του 2018 αποκτήθηκε ως λύση για το δεξί άκρο της άμυνας.

Διαβάστε επίσης: Παπαδόπουλος και στα...γρήγορα

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Γάλλος υπολογίζεται σαν επιλογή για τη μεσαία γραμμή από τον Τιμούρ Κετσπάγια, μιας και εκεί τον χρησιμοποίησε τουλάχιστον στο δεύτερο ημιχρόνο της φιλικής αναμέτρησης με τον Εθνικό Άχνας, με τον Παύλο Κορέα να καλύπτει το άκρο. Για τον Έρβιν Κοφί όλα τα σενάρια θα πρέπει να θεωρούνται εφικτά καθώς ο βραχύσωμος αμυντικός είχε εκφράσει την επιθυμία να εξετάσει κι άλλες επιλογές όσον αφορά το μέλλον του, διατηρώντας όμως συμβόλαιο με τη «Μεγάλη Κυρία».

Η χθεσινή ημέρα (15/7) βγάζει την Ανόρθωση ενισχυμένη ως προς το ντόπιο στοιχείο καθώς ακόμα και με την μετακίνηση του Δημήτρη Δημητρίου στον Απόλλωνα, έχει εντάξει στο δυναμικό της Κωστάκη Αρτυματά, Μάριο Στυλιανού και Γιώργο Παπαδόπουλο.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X