ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Λαμβάνοντας την τελική απόφαση για δανεικούς και υπό δοκιμή

Πηλέας και Κορρεά «επιβιώνουν» από την διαδικασία

Η παρουσία τριάντα περίπου ποδοσφαιριστών στην πρώτη επίσημη προπόνηση της Ανόρθωσης για τη διετία 2019-2020 σαφώς και αφορούσε έναν αριθμό ποδοσφαιριστών ο οποίος σταδιακά θα μειωνόταν και ήδη ο πρώτος ο οποίος δεν κατάφερε να πείσει τον Τιμούρ Κετσπάγια, ήταν ο Νικόλας Ματθαίου ο οποίος πέρασε από τη διαδικασία των δοκιμαστικών. Φιλικό με φιλικό, ο Γεωργιανός τεχνικός φάνηκε να μειώνει το χρόνο συμμετοχής των ποδοσφαιριστών εκείνων οι οποίοι δεν τον... εντυπωσίαζαν και μια μελέτη του χρόνου συμμετοχής ιδιαιτερά στους αγώνες μετά την επιστροφή από την Ολλανδία, οδηγούσε σε συγκεκριμένα συμπεράσματα.

Όπως προέκυψε και από επίσημη τοποθέτηση του εκπρόσωπο τύπου της «Μεγάλης Κυρίας» σήμερα (12/8) στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο Παύλος Κορρέα και ο Κώστας Πηλέας είναι αυτοί οι οποίοι ξεχώρισαν στα μάτια του Τιμούρ Κετσπάγια και θα συμπεριληφθούν στο πλάνο της σεζόν, ενώ τόσο ο Μιχάλης Χριστοδούλου, όσο και ο Φώτης Κέζος, δεν ικανοποίησαν στα δοκιμαστικά. Από εκεί και πέρα, άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές πέρασαν από το μικροσκόπιο του 51χρονου τεχνικού και οι οποίοι δεσμεύονται με συμβόλαιο και συγκεκριμένα οι Μάριος Νικολάου, Κωνσταντίνος Σωτηρίου και Χρίστος Χατζηπασχάλης, εξαιρώντας τον Φύτο Κυριάκου και τον Ανδρέα Λεμέσιο οι οποίοι είναι παροπλισμένοι.

Διαβάστε επίσης: Τα νέα συμπεράσματα και το ανοιχτό κεφάλαιο ενίσχυσης

Η πρώτη τριάδα δεν θα συνεχίσει στο «Αντώνης Καρράς» τουλάχιστον για τη φετινή σεζόν και θα κινηθούν οι διαδικασίες ώστε να δωθούν δανεικοί για δεύτερη σερί σεζόν. Θυμίζουμε ότι ο Κωνσταντίνος Σωτηρίου αγωνίστηκε πέρσι στη Δόξα Κατοκοπιάς, ο Μάριος Νικολάου στην Αναγέννηση Δερύνειας και ο Χρίστος Χατζηπασχάλης (μαζί με τον Παύλο Κορρέα), στον Άρη Λεμεσού.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X