ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Τα νέα συμπεράσματα και το ανοιχτό κεφάλαιο ενίσχυσης

Σύμμαχο τον κατάλογο βήτα έχει ο Τιμούρ Κετσπάγια

Το δυνατό φιλικό με την Ομόνοια το περασμένο Σάββατο, 10 Αυγούστου, ήταν άλλη μια ευκαιρία για σοβαρά συμπεράσματα από πλευράς Τιμούρ Κετσπάγια, όσον αφορά το βαθμό αφομοίωσης των στοιχείων εκείνων τα οποία ο Γεωργιανός τεχνικός δουλεύει στις προπονήσεις. Μετά τις δύο νίκες επί Αγίας Νάπας και ΕΝΠ με το στενό 0-1, η ομάδα της Αμμοχώστου έμεινε στην άγονη ισοπαλία κόντρα στους «πράσινους» με τους οποίους θα συγκρουστούν τουλάχιστον δύο φορές στο φετινό μαραθώνιο με κοινό σημείο την προσπάθεια αμφότερων των μονομάχων για αγωνιστική ανασύνταξη.

Ο 51χρονος τεχνικός διαφοροποίησε τη μεσοεπιθετική του γραμμή και ιδιαίτερα όσον αφορά τη γραμμή κρούσης, άλλαξε τόσο σχηματισμό όσο και πρόσωπα σε σχέση με το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας στη Σωτήρα. Στη δε μεσαία γραμμή τοποθετήθηκαν οι Κωστάκης Αρτυματάς, Ρενάτο Μαργκάσα και Μουρτάζ Νταουσβίλι, με την τριάδα αυτή να έχει περισσότερες ανασταλτικές παρά οργανωτικές ικανότητες, καθώς ο Ρούμπεν Ράγιο προωθήθηκε ξανά στα άκρα της επίθεσης.

Διαβάστε επίσης: Συνέχεια στην εσωτερική αναζήτηση για τη γραμμή κρούσης

Ένα κομμάτι από το οποίο ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν έμεινε (και τόσο) ευχαριστημένος ήταν η δημιουργία καθώς η ομάδα της Αμμοχώστου δεν απείλησε ιδιαίτερα τον αντίπαλο, ακόμα κι όταν στα τελευταία λεπτά ο σχηματισμός μεταβλήθηκε σε 3-5-2 με τον Τορνίκε Οκριασβίλι σε οργανωτικό ρόλο. Παρόλο που τη δεδομένη στιγμή ο κατάλογος άλφα είναι συμπληρωμένος, ο Γεωργιανός τεχνικός φαίνεται να «ψάχνεται» για μέσο με δημιουργικές ικανότητες ο οποίος να μπορεί να εγγραφεί στον κατάλογο βήτα.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X