ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Κόντρα σε άλλη μια προϊστορία

Ακόμη ένα εξτρά κίνητρο για νίκη στο Σαββατιάτικο αγώνα

Χρυσόστομος Σουρκούνης

csourkou@gmail.com

Στην ομάδα της Αμμοχώστου προετοιμάζονται για ακόμη μια πολύ σημαντική αναμέτρηση, με την οποία θα κλείσει και το δύσκολο πρόγραμμα αγώνων που έχει η ομάδα.

Η Ανόρθωση πάει στην συγκεκριμένη αναμέτρηση έχοντας και σε αυτό τον αγώνα την προϊστορία εναντίον της. Η Βαρωσιώτικη ομάδα, στους τελευταίους 10 αγώνες που επισκέφτηκε το Τσίρειο, για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα για τον θεσμό του πρωταθλήματος, μόλις δύο φορές κατάφερε να φύγει με το τρίποντο, τρεις αγώνες εξήλθαν ισόπαλοι, ενώ στους υπόλοιπους πέντε επικράτησε ο Απόλλωνας.

Πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ, ένα από τα θέματα τα οποία ήταν στην επικαιρότητα, ήταν και το γεγονός ότι οι «κυανόλευκοι» είχαν πολύ άσχημη προϊστορία με την ΑΕΚ ως γηπεδούχο. Το ίδιο θέμα έπαιζε στην επικαιρότητα και πριν τον αγώνα με την ΑΕΛ, διότι και εκεί η ομάδα είχε κακή προϊστορία. Και στα δυο παιχνίδια το σύνολο του Τιμούρ Κετσπάγια, απέδειξε ότι οι προϊστορίες και οι παραδόσεις υπάρχουν για να σπανέ.

Το φετινό σύνολο, δεν θυμίζει σε τίποτα τα σύνολα που απάρτιζαν τις ομάδες που δημιουργήσαν αυτές τις κακές παραδόσεις. Η Ανόρθωση φέτος παρουσιάζει ένα πολύ δεμένο και ανταγωνιστικό σύνολο που είναι ικανό να σπάσει οποιασδήποτε αρνητική παράδοση κουβαλάει η ομάδα.

Έτσι, με όπλο της το ελκυστικό και ποιοτικό ποδόσφαιρο που παρουσιάζει, θα ταξιδέψει στο Τσίριεο για να σπάσει ακόμη μια αρνητική παράδοση για την ομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X