ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Κάτι χαλάει μετά τον Δεκέμβρη

Πάνε εφτά χρόνια να δει άσπρη μέρα μετά τα Χριστούγεννα

Με το τέλος της 11η αγωνιστικής, έχει ολοκληρωθεί και ο πρώτος γύρος που φετινού πρωταθλήματος, με την ομάδα της Αμμοχώστου να βρίσκεται μονή στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Θα μπορούσε να της δοθεί και ο άτυπος τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα ωστόσο, υπάρχουν ομάδες που ακόμη δεν έχουν δώσει όλους τους αγώνες, με μια από αυτές να είναι και η Ανόρθωση.

Η προσφυγική ομάδα πάρα την κακή αγωνιστική πορεία που είχε τα τελευταία χρονιά, τις περισσότερες χρονιές ξεκινούσε αρκετά καλά το πρωτάθλημα και με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, ήταν στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας, με εξαιρέσεις βέβαια κάποιες χρονιές. Η τελευταία χρονιά, που η Ανόρθωση τερμάτισε πρώτη με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου ήταν την χρονιά 2012-2013, τελειώνοντας τον πρώτο γύρο με 44 βαθμούς, σε σύνολο 16 αγώνων.

Η Ανόρθωση πάντα ήταν παρών με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου την τελευταία δεκαετία, αυτό που δεν κατάφερνε στο τέλος ήταν να παραμείνει εκεί και να καταφέρει να κερδίσει κάποιο τίτλο. Στις περισσότερες περιπτώσεις, μετά τον Δεκέμβρη η ομάδα της Αμμοχώστου έπαιρνε το αγωνιστικό κατήφορο.

Όλοι στο στρατόπεδο της Κυρίας ευελπιστούν ότι η φετινή χρονιά θα εξελιχθεί διαφορετικά και θα κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Βέβαια φέτος τα πράγματα στην Ανόρθωση αποδείχθηκε αρκετές φορές κατά την διάρκεια της σεζόν  ότι είναι αλλιώς, υπάρχει  πλήρης επαγγελματισμός και όλα λειτουργούν στην εντέλεια. Αυτή είναι η διαφορά από τις προηγούμενες χρονιές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση