ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Καρδιοχτύπια μα «ζωντανή»

Η «Κυρία» άγχωσε τους πάντες απόψε, όμως στο τέλος πήρε την πρόκριση

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Αυτό που έπρεπε να κάνει η Ανόρθωση απόψε το έκανε, πήρε την πρόκριση κόντρα στην ΕΝΠ, έστω με ένα αγχωτικό τρόπο στη διαδικασία των πέναλτι. Σίγουρα αυτό δεν έχει καμία σημασία και η ουσία ήταν η «Κυρία» να προκριθεί πράγμα που κατάφερε.

Ο Βέσκο Μιχαήλοβιτς κατάφερε να παρουσιάσει μία βελτιωμένη ομάδα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα και να βελτιώσει αρκετά πράγματα στο μεσοαμυντικό κομμάτι, με την ομάδα να στέκεται αρκετά καλά, καθώς δεν απειλήθηκε και ιδιαίτερα από την ΕΝΠ.

Οι πανηγυρισμοί από πλευράς Ανόρθωσης

Ο Σέρβος τεχνικός σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι έκανε τρεις αλλαγές, καθώς εκτός έμειναν οι Χαρογιάν, Νινγκά και Πάντσεον και τη θέση τους πήραν οι Μπαϊσίνιο, Ιωάννου και Γουαρίς. Πιο συγκεκριμένα βασικοί ξεκίνησαν οι Λόρια, Μπαϊσίνιο, Αντωνιάδης, Κορέια, Τεχέρα, Αμπαρτζουμιάν, Ουαρίς, Σαμπό, Κορρέα, Ιωάννου, Χριστοφή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Ανόρθωση δεν ήταν άσχημη αν και στο πρώτο ημίχρονο έδωσε μέτρα στην ΕΝΠ για να δημιουργήσει κάποιες φάσεις, όμως σε γενικές γραμμές είχε καλή αμυντική παρουσία. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Βέσκο ήταν αρκετά καλή, όμως της έλειπε η ουσία και αυτή ήταν ένα γκολ.

Το πρόβλημα που παρουσίασε η Ανόρθωση απόψε είναι το συνηθισμένο που φαίνεται σχεδόν σε κάθε της παιχνίδι και αυτό είναι το εύκολο γκολ, για καλή της τύχη απόψε δεν της στοίχισε και στο τέλος μέσω της διαδικασίας των πέναλτι κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση και μπορεί να ελπίζει ότι αυτή η χρονιά μπορεί να σωθεί μέσω του Κυπέλλου, κατακτώντας το Κύπελλο και να πάρει το εισιτήριο που οδηγεί στην Ευρώπη.

Αυτή η πρόκριση σίγουρα θα δώσει μεγάλη ώθηση και ψυχολογία στην ομάδα ενόψει της συνέχειας, ενώ με την αλλαγή στην προεδρία της εταιρείας αναμένεται τα πράγματα να αλλάξουν ως προς το καλύτερο ειδικότερα μετά την πρόκριση στο Κύπελλο.

Ο Ανδρέας Σάντης σήμερα ήταν στο «Α. Παπαδόπουλος» και με το που τελείωσε ο αγώνας κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο αγκάλιασε και συγχάρηκε τους παίκτες, στέλνοντας το μήνυμα στον κόσμο της Ανόρθωσης ότι η ομάδα θα έχει ένα πρόεδρο που θα είναι παρών 24 ώρες το 24ωρο.

Ο πανηγυρισμός του προέδρου, Ανδρέα Σάντη με τον Χριστοφή που χάρισε την πρόκριση

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση