ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Ίσως το ψάξει για εξτρέμ

Όταν αναγκάζεται ο Τιμούρ να αλλάξει σχήμα, φαντάζει πλέον πιθανό σενάριο

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Μπήκαμε στον Δεκέμβρη, οπόταν πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος και σε όλες τις ομάδες κάνουν τις διεργασίες τους. Η Ανόρθωση δεν αποτελεί εξαίρεση του κανόνα, παρόλο που επισήμως δεν λέχθηκε κάτι ακόμα πάνω στο μεταγραφικό κεφάλαιο. Βασικά, εάν θα κάνουν κάποια κίνηση ή όχι.

Ξέροντας πως δουλεύει ο Τιμούρ Κετσπάγια αποκλείεται να μην κοιτάζει τις αγορές που γνωρίζει πολύ καλά, μπας και προκύψει κάτι ενδιαφέρον, έτσι ώστε να αξίζει τον κόπο να κάνει την αλλαγή στο ρόστερ.

Βέβαια, μπορείς να κάνεις μέχρι και τέσσερις ακόμα προσθήκες με ποδοσφαιριστές κάτω των 22 χρονών, οι οποίοι να μπορούν να εγγραφούν στον β’ κατάλογο.

Πάντως, εάν κρίνουμε από το τελευταίο παιχνίδι με το Παραλίμνι, όπου Κετσπάγια αναγκάστηκε να αλλάξει σχήμα για να καλύψει την απουσία του Οκριασβίλι, αλλά και το ντεφορμάρισμα των άλλων ακραίων επιθετικών, δεν θα μας παραξενεύσει καθόλου να ψάξει στην αγορά για εξτρέμ.

Φαντάζει πολύ λογικό αυτό, εάν δούμε το γεγονός ότι οι ομάδες που κατάκτησαν πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια είχαν καλά άκρα. Συνεπώς, μπορεί να δούμε εκεί να γίνεται κάποια κίνηση. Για τις άλλες θέσεις, είναι ακόμα νωρίς και τα επόμενα παιχνίδια ίσως διαφανεί κάτι περισσότερο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση