ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Η τροποποίηση του Σάντη στην πρόταση Πουλλαΐδη

Τι θέλει να αλλάξει ο Σάντης στην πρόταση μετοχών και η επιθυμία του για ένα συμβούλιο

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Εξίσου σημαντικό θέμα για την Ανόρθωση πέραν του αγωνιστικού αποτελεί το κομμάτι των μετοχών και οι συζητήσεις που γίνονται μεταξύ Πουλλαίδη και Σάντη.

Όπως αποκάλυψε το 24sports ο μεγαλομέτοχος έστειλε απαντητική επιστολή στον πρόταση για νέα πρόταση μεταβίβασης των μετοχών που του ανήκουν (δες ΕΔΩ).

Ακολούθως η Ανόρθωση εξέδωσε ανακοίνωση  διευκρινίζοντας ότι η απάντηση Πουλλαίδη προέκυψε μετά από επιστολή που έστειλε ο πρόεδρος της εταιρείας Ανδρέας Σάντης και σε συνέχεια πολλαπλών εκκλήσεών του για ρύθμιση των θεμάτων.

Μάλιστα στην ανακοίνωση της η Ανόρθωση, αναφέρει ότι η διοίκηση του Ανδρέα Σάντη αποφάσισε να αποδεχθεί τη δεύτερη πρόταση του Χρήστου Πουλλαΐδη που σχετίζεται με την άμεση μεταβίβαση των μετοχών υπό τον όρο ότι εάν δεν εξευρεθεί το συνολικό ποσό των 2 εκατομμυρίων μέχρι και τις 15 Μαΐου θα επιστραφούν πίσω στην οικογένεια Πουλλαΐδη ή στο σωματείο.

Η διοίκηση του Ανδρέα Σάντη αποδέχθηκε τη δεύτερη πρόταση, καταθέτοντας συγκεκριμένη τροποποίηση εις την οποία δεν έχει ακόμη απαντήσει η μεριά του μεγαλομετόχου.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο πρόεδρος της εταιρείας, ζητά όπως -από τον όρο Πουλλαίδη- αφαιρεθεί το ενδεχόμενο να επιστρέψουν ο μετοχές στον ίδιο και να πάνε αποκλειστικά στο σωματείο.

Επιπλέον ο Ανδρέας Σάντης διεμήνυσε στον Πουλλαίδη αλλά και στη διοίκηση του σωματείου, την επιθυμία του όπως δημιουργηθεί ένα συμβούλιο υπό την ομπρέλα του οποίου θα σκεπάζονται τόσο το σωματείο όσο και η εταιρεία.

Το συμβούλιο θα προκύπτει μέσα από τις διεργασίες του σωματείου ενώ η εταιρεία να διατηρηθεί ως εργαλείο στις διαπραγματεύσεις που τυχόν προκύψουν στο μέλλον με ενδιαφερόμενο επενδυτή.

Αξίζει πάντως ν’ αναφερθεί ότι ο Ανδρέας Σάντης ξεκαθάρισε δια των επιστολών του προς τον Χρήστο Πουλλαίδη ότι σε περίπτωση που του μεταβιβαστούν οι μετοχές, δεσμεύτηκε ότι ο Πουλλαίδης θα επωφεληθεί από κέρδη που ενδεχομένως να προκύψουν από ευρωπαϊκές διακρίσεις ή και από πιθανή πώληση μελλοντικά σε επενδυτή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση