ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Πρόταση Πουλλαίδη για τις μετοχές (αποκαλυπτικό)

Το 24sports φέρνει στο προσκήνιο την επιστολή Πουλλαίδη προς Σάντη

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Μπορεί στο αγωνιστικό κομμάτι της Ανόρθωσης όλα να κυλούν πρίμα, ωστόσο η διοίκηση Ανδρέα Σάντη συνεχίζει τις προσπάθειες καθημερινά ώστε να βρει τους απαραίτητους πόρους για να κυλήσει ομαλά η χρονιά. Επί αυτού έχει δημιουργηθεί το σχέδιο συμμέτοχος, ενώ έγιναν εκδηλώσεις που έφεραν χρήμα στα ταμεία. Την ίδια ώρα ένα απ’ τα σημαντικότερα θέματα που απασχολεί τη διοίκηση Σάντη είναι το κεφάλαιο των μετοχών, οι οποίες ανήκουν στον Χρίστο Πουλλαΐδη.

Η τελευταία εξέλιξη σύμφωνα με πληροφορίες μας αναφέρει πως ο Πουλλαΐδης απέστειλε επιστολή προς τον Ανδρέα Σάντη με την οποία απ’ την μια τον συγχαίρει για την εξαιρετική δουλειά στο αγωνιστικό κομμάτι, κι απ’ την άλλη καταθέτει δυο προτάσεις για το φλέγον ζήτημα των μετοχών.

Θυμίζουμε πως το καλοκαίρι το μνημόνιο συναντίληψης που είχαν υπογράψει οι δυο άνδρες ξεκαθάριζε ότι ο Ανδρέας Σάντης θα έπρεπε να παρουσιάσει ομάδα επενδυτών που θα διασφαλίζουν την εισροή δυο εκατομμυρίων ευρώ στα ταμεία.

Απ’ τη στιγμή που αυτό δεν συνέβη, οι μετοχές δεν έχουν μεταβιβαστεί. Επί αυτού ο Χρίστος Πουλλαΐδης στην επιστολή που προαναφέραμε προχώρησε σε δυο προτάσεις προς τον Ανδρέα Σάντη ώστε να λυθεί μια και καλή το θέμα.

Η πρώτη αφορά την σταδιακή μεταβίβαση των μετοχών σε κάθε επενδυτή ξεχωριστά ανάλογα με την επένδυση που γίνεται.
Αφότου δηλαδή βάλει χρήματα στο ταμείο της ομάδας (τα οποία θα βοηθήσουν στην ομαλή λειτουργία) θα παίρνει και τις ανάλογες μετοχές.

Η δεύτερη αφορά την άμεση μεταβίβαση των μετοχών υπό τον όρο ότι εάν δεν εξευρεθεί το συνολικό ποσό των 2 εκατομμυρίων μέχρι και τις 15 Μαΐου τότε οι μετοχές θα επιστραφούν πίσω στην οικογένεια Πουλλαΐδη ή στο σωματείο.

Με αυτή την κίνηση ο Πουλλαΐδης στέλνει το μήνυμα πως δεν θέλει να σταθεί εμπόδιο στην πολύ καλή προσπάθεια που γίνεται απ’ τη διοίκηση Σάντη, ο οποίος με τη σειρά του αναμένεται να απαντήσει στην επιστολή, καθώς εκ των πραγμάτων επιθυμεί να λυθεί άμεσα το θέμα των μετοχών.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση