ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Η ταξιθέτηση με Απόλλωνα

Η ενημέρωση της ομάδας της Αμμοχώστου

Για την ταξιθέτηση των θέσεων στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ενόψει του ντέρμπι με τον Απόλλωνα, ενημερώνει η Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

Για όσο χρονικό διάστημα ισχύουν τα μέτρα της Πολιτείας για την αντιμετώπιση της Πανδημίας του COVID-19, οι θέσεις των εισιτηρίων διαρκείας δεν θα ισχύουν και οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας πριν από κάθε παιχνίδι, θα πρέπει απαραίτητα να μπαίνουν στο σύστημα (anotickets.com) και να επιλέγουν δωρεάν τη θέση τους από τις διαθέσιμες θέσεις, με βάση το Πρωτόκολλο της ΚΟΠ και του Υπουργείου Υγείας.

Η προσέλευση στο γήπεδο θα πρέπει να γίνεται με το δωρεάν εισιτήριο που θα εκδίδεται από το σύστημα.

Πιο κάτω, περιγράφεται ο τρόπος με την οποίο θα γίνει η ταξιθέτηση των θεατών για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, την Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου, στις 20:30:

1. Από την Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου στις 10:00 μέχρι την Παρασκευή 18/9/2020 στις 12:00, οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν προτεραιότητα να μπουν στο σύστημα (anotickets.com) και να επιλέξουν θέση, με βάση το Πρωτόκολλο της ΚΟΠ και του Υπουργείου Υγείας. Η θέση που θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν, θα είναι είτε στο Τμήμα που βρίσκεται το εισιτήριο διαρκείας τους, είτε στη Νότια Κερκίδα.

2. Προπώληση μεμονωμένων εισιτηρίων σε ελεύθερες θέσεις, νοουμένου ότι υπάρχουν διαθέσιμες, θα γίνει μόνο ηλεκτρονικά από την Παρασκευή 18/9/2020 στις 12:00 το μεσημέρι.

Ευελπιστούμε στην κατανόησή σας προκειμένου να διαφυλάξουμε την ασφάλεια και υγεία όλων των φίλων και οπαδών της ομάδας μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X