ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Ντέρμπι και ενίσχυση

Οι μαζεμένοι τραυματισμοί και το διαφαινόμενο ναυάγιο με Πόποβιτς προβληματίζουν τον Τιμούρ

Χρυσόστομος Σουρκούνης

csourkou@gmail.com

Στην Βαρωσιώτικη ομάδα υπάρχουν αρκετά θέματα τραυματισμών που κάνουν τον Τιμούρ Κετσπάγια να προβληματίζεται αρκετά για το πως θα παρατάξει την ομάδα στο προσεχές ντέρμπι με την Ομόνοια (19/1), αφού Ράγιος, Μαρκάσα, Οκριασβίλι, Λόρια και Βργκοτς είναι παροπλισμένοι.

Βέβαιά, οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο ότι ο μοναδικός που είναι σιγουρά εκτός είναι ο Μαρκάσα. Οι Οκριασβίλι, Λόρια και Βργκοτς, φαίνεται να προλαβαίνουν τον αγώνα, ενώ οι πιθανότητες για τον Ράγιο, δεν είναι με το μέρος του.

Παρατηρήθηκε σε αρκετά παιχνίδια που ο Ρούμπεν Ράγιο, είτε δεν αγωνιστικέ, είτε δεν ήταν στην καλή του μέρα η ομάδα υστέρησε σε δημιουργία. Αν οι προβλέψεις επιβεβαιωθούν και τελικά ο Ισπανός δεν καταφέρει να βρεθεί στην ενδεκάδα, ο Τιμούρ θα πρέπει να βρει λύσεις που θα επιτρέψουν στην ομάδα να δημιούργει φάσεις και να μην περιοριστεί σε αμυντικό ρόλο, χτυπώντας με αντεπιθέσεις.

Ο Γεωργιανός τεχνικός επειδή έχει εντοπίσει αυτή την αδυναμία της ομάδας στα παιχνίδια που ο Ράγιος απουσίαζε, είχε καταλήξει στον Ντένις Πόποβιτς για να αναπληρώσει αυτό το κενό, καθώς όπως δήλωσε και ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη του θα βοηθούσε την ομάδα στο επιθετικό κομμάτι.

Τα πράγματα στην περίπτωση του Σλοβένου ποδοσφαιριστή δεν φαίνεται να κλείνουν θετικά για την ομάδα της Αμμοχώστου, αφού οι πρόσφατες εξελίξεις αναφέρουν ότι δύσκολα θα κατηφορίσει στο νησί μας, καθώς ενώπιον του έχει πιο δελεάστηκες προτάσεις.

Μετά και από αυτές τις εξελίξεις στην Ανόρθωση θα πρέπει άμεσα να στραφούν στις εναλλακτικές λύσεις που είχαν στο μυαλό τους. Το κενό στο χώρο του κέντρου είναι το μελανό σημείο στην ομάδα της Αμμοχώστου και το συναντήσαμε σε αρκετά παιχνίδια την φετινή σεζόν.

Η εξεύρεση του ποδοσφαιριστή στην μεσαία γραμμή είναι επιτακτική ανάγκη για την «Κυρία» και όσο γρηγορότερα γίνει, τόσο το καλύτερο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X