ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Η παρουσίαση της συνεργασίας με Cablenet

Αλλάζει επίσημα... τηλεοπτική στέγη η «Κυρία»

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Πραγματοποιήθηκε δημοσιογραφική διάσκεψη στην αίθουσα διασκέψεων Τύπου των γραφείων του «Αντώνης Παπαδόπουλος» όσον αφορά την συνεργασία της «Κυρίας» με την Cablenet και η οποία προνοεί συμβόλαιο τριών χρόνων με δικαίωμα αυτόματης ανανέωσης από την Cablenet για άλλα δύο χρόνια.

Αναλυτικά τα όσα λέχθηκαν:

 Ευγένιος Χαμπουλάς:

«Θέλω να εκφράσω την εκτίμηση και την ευχαρίστηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε η cablenet να συμπορευθεί με την Ανόρθωση. Για να δημιουργήσουμε μια συνεργασία που θα έχει οφέλη και για τους δυο οργανισμούς. Θέλω να τονίσω ότι σε μια περίοδο που οι ποδοσφαιρικές εταιρείες και τα σωματεία αντιμετωπίζουν δυσκολίες η παρουσία και η αρωγή εταιρειών όπως η cablenet είναι τεράστια για αυτό θέλω να καλέσω τους Ανορθωσίατες να ανταποδώσουν αυτή την στήριξη. Θεωρώ αδιανόητο εμείς οι Ανορθωσιάτες που ξέρουμε και τιμούμε τις φιλίες να μην συνδεθούμε με αυτή την εταιρεία όχι μόνο για να παρακολουθούμε αλλά και να στηρίζουμε. Ακριβώς επειδή είναι ο μεγάλος μας χορηγός και επειδή αν δει κάποιος το πακέτο προσφορών της είναι πιο ποιοτικό από τις άλλες εταιρείες.»

Περικλης Θεοδωριδης:

«Αρχίζει μια νέα σχέση αμοιβαίας εκτίμησης και συνεργασίας. Στόχος μας να στηρίζουμε το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό. Στηρίζουμε την προσπάθεια που γίνεται στην Ανόρθωση κι θα είμαστε διπλά σε αυτή την διοίκηση.

Έχουμε διαπιστώσει πως η νέα διοίκηση δουλεύει με επαγγελματισμό. Ευχαριστούμε το μάρκετινγκ και την εταιρεία που μας εμπιστευτηκε και ελπίζουμε να έχουν μια καλή πορεία φέτος. Όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό κάλο είναι να στηρίζουν αυτούς που το στηρίζουν. Προγραμματίζονται διάφορες πρωτοβουλίες από κοινού με την Ανόρθωση για τον κόσμο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X