ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Η παρουσία Σάντη και η «ξηρασία»

Να επιστρέψει στις νίκες μετά από αρκετό καιρό

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Μετά την πρόκριση κόντρα στην ΕΝΠ για την Ανόρθωση τα πράγματα αρχίζουν να κυλούν πιο ομάδα και αύριο η «Κυρία» έχει ευκαιρία να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την τωρινή κατάσταση που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Μετά και την άφιξη του Ανδρέα Σάντη, ο οποίος στο ματς Κυπέλλου έδωσε το παρών του στηρίζοντας την ομάδα από κοντά τα πράγματα αναμένονται να φτιάξουν ακόμη περισσότερο, καθώς τώρα υπάρχει ένας άνθρωπος στην προεδρία της εταιρείας που θα ασχολείται 24 ώρες το 24ωρο με την Ανόρθωση.

Φυσικά αυτό από μόνο του δεν αρκεί για να φέρει την ηρεμία στην «Κυρία», αλλά αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι νίκες και χαρές για να «γλυκαθεί» ο κόσμος που τόσο πολύ πικράθηκε φέτος.

Αύριο οι παίκτες του Βέσκο Μιχαήλοβιτς έχουν μία μεγάλη ευκαιρία να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα και αυτό θα γίνει μόνο εάν καταφέρουν να πάρουν το τρίποντο κόντρα στην ΕΝΠ. Σε ένα ματς μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η Ανόρθωση πρέπει να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο και να πάρει τη νίκη με σκοπό να απομακρυνθεί από τις χαμηλές θέσεις. Από την άλλη αν έρθει η ήττα τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα, καθώς η ΕΝΠ θα πλησιάσει στους -2 βαθμούς και ο φόβος για περιπέτειες θα μεγαλώσει περισσότερο.

Πέραν τούτου η Ανόρθωση αύριο έχει την ευκαιρία να βάλει ένα τέλος στην «ξηρασία» που επικρατεί από τις 27 Νοεμβρίου στο ματς με την ΑΕΛ, καθώς από τότε η «Κυρία» δεν κατάφερε να πάρει νίκη και μετρά εφτά σερί ματς χωρίς τρίποντο. Αυτό αύριο η ομάδα του Βέσκο πρέπει να καταφέρει να το αλλάξει.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση