ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση:«Γίνε μέρος της επιτυχίας»

Καλεί τους φίλους της για συμμετοχή στο «Champions Share»

24sports team

info@24sports.com.cy

Δημοσιεύεται και κυκλοφορεί από σήμερα το Πληροφοριακό Έγγραφο, με το οποίο απευθύνεται πρόσκληση προς το κοινό και ιδιαίτερα του φιλάθλους και φίλους της Ανόρθωσης για συμμετοχή στην έκδοση των «Champion Shares».

Εξαγοράσιμων Προνομιούχων Μετοχών Τάξης Γ΄ της Εταιρείας Ανόρθωσις Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο) Δημόσια Λίμιτεδ, γνωστές ως «Champion Shares».

Αναφέρονται και επεξηγούνται οι παράγοντες κινδύνου που πρέπει να μελετηθούν πριν την επένδυση ενώ περιγράφονται τα οικονομικά στοιχεία της Εταιρείας των τελευταίων ετών καθώς και η δομή και ο τρόπος λειτουργίας της. Περαιτέρω, δίδονται σενάρια με προβλέψεις εσόδων και εξόδων για τις ποδοσφαιρικές περιόδους μέχρι το 2024.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανόρθωσης, σε καλεί να αγκαλιάσεις τη νέα εποχή στην οποία μπήκε η ομάδα και μέσα από την επένδυση να αποκομίσουμε αμοιβαίο όφελος τόσο η ομάδα όσο και εσύ ως επενδυτής: «Γίνε μέρος της επιτυχίας»!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 24821911 καθώς και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο info@anorthosisfc.com.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

10 στα 10!

10 στα 10!

Η Ανόρθωση παίρνει το μέγιστο από τα πέναλτι αυτή τη σεζόν!
 |  ΑΝΟΡΘΩΣΗ