ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Για plan B ο Ανδρέου

Θα βγει μπροστά μόνο αν δεν υπάρξει άλλος συνδυασμός

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Τρέχουν οι εξελίξεις στην Ανόρθωση όσον αφορά την επόμενη μέρα στο διοικητικό κομμάτι μετά και την παραίτηση της διοίκησης Ανδρέας Σάντη. Επί τούτου όπως σας ενημέρωσε το 24sports (δες ΕΔΩ) υπάρχει ομάδα επιφανών Ανορθωσιατών που ξεκίνησε τις διεργασίες για να σχηματίσει συνδυασμό ώστε να αναλάβει το σωματείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε περίπτωση που δεν αποφασίσουν οι επιφανείς να βγουν μπροστά και δεν υπάρχει κανείς να αναλάβει την ηγεσία της Ανόρθωσης, ο επί σειρά ετών Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Ανδρέου κάνει σκέψεις και επαφές όπως σχηματίσει δικό του συνδυασμό για να διεκδικήσει την προεδρία του σωματείου για να μην μείνει η ομάδα ακέφαλη σε μια δύσκολη περίοδο. 

Ήδη ο Ανδρέας Ανδρέου προχώρησε σε διερευνητικές επαφές με κάποια άτομα για να μπορέσει να δει την πιθανότητα να σχηματίσει συνδυασμό, εάν και εφόσον η Ανόρθωση βρεθεί μπροστά από διοικητικό αδιέξοδο. 

 Πρακτικά και σύμφωνα με το καταστατικό στη Γενική Συνέλευση της 24ης Απριλίου θα πρέπει να οριστεί νέα Εκλογική Συνέλευση εντός 15 ημερών και εκεί τα μέλη θα κληθούν να ψηφίσουν τον συνδυασμό που επιθυμούν να αναλάβει την Ανόρθωση. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση