ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Ευεργετική διακοπή

Πιθανότατα ούτε και τώρα θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Ισπανού

Χρυσόστομος Σουρκούνης

csourkou@gmail.com

Αλλιώς το προγραμμάτιζαν και αλλιώς του βγήκε. Στην ομάδα της Αμμοχώστου μετά και τον αγώνα κυπέλου με τον Ολυμπιακό, η προετοιμασία στράφηκε στον αγώνα με την Ομόνοια. Ωστόσο, οι εξελίξεις που προέκυψαν στον κυπριακό ποδόσφαιρο, οδήγησαν τους διαιτητές στην απόφαση να απέχουν από τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου.

Στο κυανόλευκο στρατόπεδο η απόφαση για αναβολή της αγωνιστική είναι σίγουρα κάτι που δεν το περίμεναν. Αλλά αν το δούμε από αγωνιστικής πλευράς, η διακοπή σε αυτό το χρονικό σημείο θα λειτουργήσει ευεργετικά για την προσφυγική ομάδα.

Στο σύλλογο της Αμμοχώστου μετά τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, μαζεύτηκαν αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Οι άνθρωποι της ομάδα εξέφραζαν την αισιοδοξία ότι οι περισσότεροι από τους τραυματίες θα ήταν ετοιμοπόλεμοι για τον ντέρμπι με την Ομόνοια, πλην του Μαρκάσα, που θα ήταν σίγουρα εκτός και του Ράγιος που δύσκολα θα έφτανε.

Με τα νέα δεδομένα που προέκυψαν ο επόμενος προγραμματισμένος αγώνας για την Ανόρθωση είναι το ερχόμενο Σάββατο(25/1), με την Δόξα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Έτσι, θα υπάρξει χρόνος και για τον Ράγιο και τον Μαρκασα να επανέλθουν στην αγωνιστική δράση.

Αυτό που είναι αρκετά ενδιαφέρον και χρήζει αναφοράς, είναι ότι ο Ρούμπεν Ράγιος μετά και τον τραυματισμό του στον αγώνα της προηγούμενής Κυριακής, θα ήταν η πρώτη φορά που θα έμενε εκτός από επίσημο αγώνα. Και στο παρελθόν κινδύνεψε να χάσει αγώνα λόγο τραυματισμού αλλά μεσολάβησε διακοπή Εθνικών ομάδων και επέστρεψε κανονικά.

Αυτό φαίνεται να συμβαίνει και τώρα, αφού με την αναβολή της αγωνιστικής ο Ισπανός θα έχει την ευκαιρία να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να δώσει κανονικά το παρών του στην αναμέτρηση με την Δόξα. Ας μην ξεχνάμε πόσο κομβικός είναι ο ρόλος του Ράγιος στην φετινή Ανόρθωση και πόσο τον χρειάζεται ο Γεωργιανός τεχνικός.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X