ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πηλακούτας: «Το πρόβλημα είναι με τον κ. Παπαχαραλάμπους»

Τι είπε για Κετσπάγια, Κβιλιτάια και τραυματίες

Για όλα τα θέματα της Ανόρθωσης, μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της «Κυρίας» Σάββας Πηλακούτας, μιλώντας το πρωινό της Πέμπτης στο ΣΠΟΡ FM 95.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην χθεσινή νίκη επί του Εθνικού Άχνας.

«Το ζητούμενο είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε ένα αντίπαλο που έβαλε δύσκολα σε όλους τους αντιπάλους. Δεν είναι εύκολη ομάδα ο Εθνικός Άχνας, πόσο μάλλον όταν αγωνίζεται στο Δασάκι και αυτό φάνηκε και στο δικό μας παιχνίδι. Παρόλα αυτά, δεν απειληθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο, αντίθετα είχαμε τις δικές μας ευκαιρίες να πετύχουμε κάποια γκολ, αλλά δεν ήρθαν. Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά τις αλλαγές καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη με ένα γκολ του Κβιλιτάια».

Για Κβιλιτάια και Μίχα: «Αγωνίζονται σε θέσεις που φαίνονται περισσότερο τα πράγματα που κάνουν μέσα στο γήπεδο. Για παράδειγμα ο Βργκοτς σε τρεις στιγμές χθες έκανε τάκλιν και ανέκοψε επιθετική προσπάθεια του Εθνικού, ωστόσο συνηθίζουμε όλοι να ρίχνουμε τα βλέμματα στους επιθετικούς και ως τέτοιοι είναι ο Μιχα και ο Κβιλιταια που ήταν οι τελευταίοι που ήρθαν και συζητούσαμε ότι η ομάδα ίσως να υστερούσε σε δημιουργία και σε εκτέλεση και μπαίνοντας και οι υπόλοιποι παίκτες στην ομάδα, θα παρουσιάζαμε βελτίωση. Η αλήθεια είναι ότι βλέπουμε μία σταθερή βελτίωση, αλλά στόχο είναι να έχουμε συνέχεια. Με το ίδιο σκεπτικό θα πάμε και στην Πάφο».

Για το πόσο σημαντικό είναι το «I love Timur» του Οκριασβίλι: «Ήταν σημαντικό από την άποψη ότι λέχθηκαν και ειπωθήκαν πολλά γύρω από την σχέση τους. Αλλά δεν ήταν έτσι ακριβώς τα πράγματα. Κάποιος ακούγοντας αυτό θα νομίζει ότι υπάρχουν τριγμοί στην ομάδα, αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα και αποδυκνύεται μέσα από τις δηλώσεις.

Αν πάρθηκε απόφαση πότε θα λείψει ο Οκριασβίλι: «Δεν έχω ενημερωθεί ακόμα για την απόφαση».

Για το πρόβλημα του Λορια και του Σίντεφελντ: «Έχει κάποιες ενοχλήσεις και είναι αμφίβολος για το παιχνίδι της Κυριακής. Και ο Σίντεφελεντ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να περάσουν κάποιες ώρες για να ξέρουμε. 

Για την τελευταία εξέλιξη με τον Κετσπάγια και τον Αθλητικό Δικαστή: Το σημαντικό να κρατήσουμε την λέξη που αναφέρθηκε και δεν είναι άλλη από τον σεβασμό. Ίσως να ήταν ένας τρόπος για σταματήσει αυτό που συνέβαινε το τελευταίο καιρό. Από κει και πέρα, τα υπόλοιπα είναι θέμα της διοίκησης. Είπαμε εμείς κάποια πράγματα, είπε και αθλητικός δικαστής. Μένουμε μέχρι εδώ».

Για το πόρισμα της επιτροπής: Γνωρίζαμε από την αρχή ότι θα κατέληγε στον κάλαθο το πόρισμα. Συναντήθηκε όντως ο πρόεδρος με τους νομικούς του συμβούλους και θα παρθούν ανάλογες αποφάσεις, τις οποίες θα γνωστοποιήσουμε. Να ξεκαθαρίσουμε ότι το πρόβλημα δεν είναι με την επιτροπή και δεν είναι κακό μία επιτροπή να κάνει την δουλειά της. Αλλά, με τον τρόπο χειρισμού του προέδρου και αυτό είναι ξεκάθαρο».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση