ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Εξωπραγματικό στατιστικό

Μερικές φορές τα στατιστικά σε κάνουν να αντιληφθείς καλύτερα την κατάσταση που επικρατεί

Χρυσόστομος Σουρκούνης

csourkou@gmail.com

Η κακή αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια στους τελευταίους αγώνες είναι φανερή και αυτό αποδεικνύεται μέσα από πολλά πράγματα.

Στο κυανόλευκο στρατόπεδο αν υπήρχε κάτι που σε όλοι την σεζόν δεν έθιξε κανένας ως πρόβλημα, είναι η αμυντική της λειτουργία, καθώς λειτουργούσε κάτι περισσότερο από άψογα. Η τετράδα στην άμυνα χωρίς υπερβολή δεχόταν γκολ μόνο με αίτηση κάτι που έδινε στην Ανόρθωση μεγάλο πλεονέκτημα.

Όσα γκολ δέχτηκαν σε όλη την σεζόν τα δέχτηκαν μέσα σε τρείς αγώνες

Όλα αυτά όμως τρεις αγωνιστικές πριν, διότι η προσφυγική ομάδα μετά και την χθεσινή της ήττα έχει σύνολο 19 γκολ κατά, κάτι που την κατατάσσει στην τρίτη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος πίσω από Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ.

Το συγκρότημα του Γεωργιανού τεχνικού, όσο εξωπραγματικό και απίθανο μας ακούγεται σε σχέση με αυτά που μας συνήθισε, έχει δεχτεί εννέα γκολ μέσα σε τρία παιχνίδια πρωταθλήματος, με Ολυμπιακό (2), Νέα Σαλαμίνα (2) και Εθνικό (5). Όσα γκολ δέχτηκαν σε όλη την σεζόν τα δέχτηκαν μέσα σε τρείς αγώνες, πραγματικά απίστευτο!

Η κατάσταση είναι αρκετά άσχημη και η συνέχεια αρκετά απαιτητική και δύσκολη, με τον Τιμούρ να είναι ο πρώτος που θα πρέπει να βρει τις λύσεις σε αυτή την καταιγίδα που ξέσπασε στην «Κυρία» πριν είναι αργά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

Μέτωπο κατά Αργυρού

Μέτωπο κατά Αργυρού

Προκύπτουν αντιδράσεις από ομάδες για την πρόθεση της ΚΟΠ να τον τοποθετήσει στο πόστο του εκπαιδευτή
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X