ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Έρευνα Αστυνομίας για το «Αντώνης Καράς»

Από πλευράς «Κυρίας» δηλώνουν πως δεν υπήρξε καμιά παράβαση

Απ’ το πρωί κιόλας βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητα το κεφάλαιο προπονήσεων σε προπονητικά κέντρα εν μέσω απαγορευτικών μέτρων. Φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας παρουσιάζουν ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης στο προπονητικό κέντρο της ομάδας να ακολουθούν πρόγραμμα προπόνησης σε μικρά γκρουπ. 

Απ’ την πλευρά της η Ανόρθωση υποστηρίζει πως τίποτα το μεμπτό δεν έχει συμβεί και την ίδια ώρα ο επί του τύπου εκπρόσωπος της ομάδας σημείωσε πως οι φωτογραφίες είναι μάλλον παλιές καθώς απεικονίζουν και τον ίδιο ο οποίος εδώ και δυο βδομάδες είναι στο σπίτι του.

Αυτό που τονίζει η «Κυρία» είναι πως όντως κάποιοι ποδοσφαιριστές έτρεξαν στο γήπεδο, αλλά αυτοί είναι ποδοσφαιριστές που μένουν δίπλα απ’ το προπονητικό κέντρο και οι οποίοι αντί να τρέχουν στο δρόμο μεμονωμένα και όχι σε γκρουπ, επέλεξαν να τρέξουν στο γήπεδο μιας και είναι καλύτερα και για τους ίδιους εκεί.

Βέβαια από πλευράς του υπουργείου υγείας έχει ξεκαθαριστεί πως δεν υπάρχει καμιά άδεια για να συμβαίνει αυτό, ενώ όλοι οι χώροι προπονήσεων οφείλουν να παραμένουν κλειστοί.

Η δε αστυνομία τόνισε πως έχουν ήδη δοθεί οδηγίες ώστε να διερευνηθεί το θέμα και αν υπάρξει διαπίστωση πως όντως έγινε παράβαση του διατάγματος θα καταβληθούν εξώδικα και θα τεθούν οι υπεύθυνοι ενώπιων του επαρχιακού δικαστηρίου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X