ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Ενισχυμένη ή αποδυναμωμένη;

Η λήξη των μεταγραφικών κινήσεων φέρνει μπροστά μας κάποια δεδομένα

Χάρης Χαρίτωνος

Η μεταγραφική περίοδος του φετινού καλοκαιριού πέρασε στην ιστορία και η σούμα φέρνει δέκα νέα πρόσωπα στο ρόστερ της Ανόρθωσης.

Οι Ασάφ Τζουρ, Άντερσον Κορέια, Τσαρλς Ελουντού, Γιόζεφ Χουσμπάουερ, Ντορ Μίχα, Μιχάλης Μανιάς, Δανιήλ Παρούτης, Χοφχάνες Αμπαρτζουμιάν, Γκιόργκι Κβιλιτάια και Ανδρέας Χρυσοστόμου έγιναν κάτοικοι «Αντώνης Παπαδόπουλος», με στόχο να προσφέρουν στην νέα προσπάθεια που επιχειρείται.

Όλοι τους συνθέτουν εμπειρία, νιάτα και ποιότητα στο ρόστερ, αν και μερικούς ακόμη δεν τους έχουμε δει σε δράση. Ίσως τους δούμε με Απόλλωνα την ερχόμενη Κυριακή και αυτό είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο για τα αγωνιστικά πλάνα του Τιμούρ Κετσπάγια.

Από την άλλη, από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας της Αμμοχώστου αποχώρησαν βασικοί και αναντικατάστατοι «πυλώνες» του περσινού ρόστερ. Οι Ντούρις, Κατσιαράβα και Ρούμπεν Ράγιος αντικαταστάθηκαν σε πρόσωπα και το ζητούμενο είναι να μην φανεί η απουσία τους, εκεί που μετρά. Ειδικά, τα περσινά νούμερα του Ισπανού επιτελικού μέσου είναι δύσκολο να αναπληρωθούν και απαιτείται συλλογική προσπάθεια από τους υπόλοιπους.

Το αν είναι ενισχυμένη ή αποδυναμωμένη η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια, ενόψει της νέας σεζόν, απλά θα το δείξει ο χρόνος. Ίσως, να χρειάζονταν ακόμα μια με δύο κινήσεις στον χώρο της μεσαίας γραμμής και στην επίθεση, όμως ό,τι έγινε, έγινε.

Αυτό που μετράει τώρα είναι όλοι αυτοί και οι συμπαίκτες τους να οδηγήσουν την Ανόρθωση σε «ήρεμα» μονοπάτια...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X