ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Ένας δρόμος δίχως επιστροφή...

Ο Ρούμπεν Ράγιος και η ομάδα της Αμμοχώστου παίρνουν χωριστούς δρόμους

Χάρης Χαρίτωνος

Μετά από τέσσερις σεζόν (2016-2020), 113 συμμετοχές και 30 γκολ στο σύνολο, ο Ρούμπεν Ράγιος φαίνεται πως θα αποχωρήσει οριστικά και αμετάκλητα από την Ανόρθωση.

Το συμβόλαιο του Ισπανού επιτελικού μέσου με τον σύλλογο της Αμμοχώστου ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα και όλα δείχνουν πως δεν θα ανανεωθεί για πολλούς και διάφορους λόγους. Ως εκ τούτου, ο παίκτης θα διαπραγματευτεί με άλλους συλλόγους από Κύπρο και εξωτερικό το προσεχές χρονικό διάστημα, με στόχο να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή για την συνέχεια της καριέρας του.

Οι δύο πλευρές δεν έχουν βρει κανένα σημείο επαφής στις μεταξύ τους διαπραγματεύσεις, μέχρι στιγμής, αφού η διαφορά σε αυτά που προσφέρει η ομάδα και σε αυτά που ζητάει ο Ισπανός, είναι σημαντική. Επιπρόσθετα, οι δημόσιες τοποθετήσεις, τόσο του ποδοσφαιριστή, όσο και του εκπροσώπου του τις προηγούμενες μέρες έχουν προκαλέσει μεγάλη δυσφορία στα ενδότερα της ομάδας και αποτελεί πολύ σημαντικό παράγοντα για τον διαφαινόμενο «χωρισμό».

Η προσφορά προς τον Ράγιος δεν πρόκειται να ανεβεί περαιτέρω από πλευράς της Ανόρθωσης, αφού το γυαλί έχει ραγίσει για τα καλά. Σε μια μεταγραφική περίοδο θα πρέπει να κρατάμε και μια «πισινή», όμως φαίνεται πως τα πάντα έχουν πάρει τον δρόμο τους χωρίς καμιά επιστροφή και ο καθένας θα κοιτάξει το μέλλον του...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

Μέτωπο κατά Αργυρού

Μέτωπο κατά Αργυρού

Προκύπτουν αντιδράσεις από ομάδες για την πρόθεση της ΚΟΠ να τον τοποθετήσει στο πόστο του εκπαιδευτή
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X