ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: «Κρέμονται» από τα νέα τεστ...

Με ένα ακόμα θετικό κρούσμα το παιχνίδι με την ΕΝΠ, βάσει πρωτοκόλλου, αναβάλλεται

Σε εγρήγορση βρίσκονται άπαντες στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης (και όχι μόνο) μετά την είδηση ότι δύο ακόμα ποδοσφαιριστές της ομάδας βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό (δες εδώ).

Στην ανακοίνωση της ομάδας της Αμμοχώστου επισημαίνεται ότι μετά από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα υποβληθούν σε τεστ την Τρίτη (24/11). 

Σημειώνεται ότι βάσει πρωτοκόλλου, σε περίπτωση που βρεθεί θετικός ακόμα ένας ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, τότε το παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στην ΕΝΠ θα πρέπει να αναβληθεί. Κι αυτό γιατί με τους δύο τελευταίους παίκτες, τα κρούσματα στην ομάδα εντός της περιόδου των εφτά ημερών που προνοεί το σχετικό εδάφιο του πρωτοκόλλου έφτασαν τα τρία, αφού στις 21 Νοεμβρίου είχε βρεθεί θετικός και ο Αμπαρτζουμιάν (δες εδώ).

Εδώ το τι προνοεί το πρωτόκολλο της ΚΟΠ σε σχέση με την αναβολή ενός αγώνα:

Ο αγώνας αναβάλλεται στη περίπτωση που υπάρχουν 4 θετικά κρούσματα σε ποδοσφαιριστές στην ίδια ομάδα οι οποίοι είναι στην λίστα Α και Β της ομάδας Ανδρών του Σωματείου, σε περίοδο εντός 7 ημερών. Στην περίπτωση που υπάρχει θετικό τεστ ποδοσφαιριστή την ημέρα του αγώνα, ο αγώνας θα διεξαχθεί μόνο αν προσκομιστούν προ του αγώνα αρνητικά αποτελέσματα για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Η
απόφαση για αναβολή αγώνα θα λαμβάνεται από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση