ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
30° Λευκωσία,
16 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

Ανόρθωση: Δεν «ξεθώριασε» του Δημητρίου

Η πόρτα δεν έκλεισε από κάποια πλευρά και το όνομά του παραμένει στο τραπέζι

Νεότερα με τον Μάριο Δημητρίου και τις σκέψεις που έκαναν στην Ανόρθωση για να αποκτήσουν τον Κύπριο δεξιό μπακ της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, δεν προέκυψαν. Μπορεί να μην προχώρησε το θέμα και να λέχθηκε πως οι οικονομικές απαιτήσεις ήταν κάπως υψηλές, αλλά δεν μπήκε… τελεία. Απλώς «πάγωσε» για λίγο.

Στην «Κυρία» συνεχίζουν να έχουν θετική άποψη για τον 29χρονο δεξιό μπακ και εδώ που τα λέμε, είναι ένας ποδοσφαιριστής που για συγκεκριμένους λόγους, είναι λογικό να θεωρούν στην Ανόρθωση πως ταιριάζει στην ομάδα.

Είναι Κύπριος και μάλιστα διεθνής πλέον. Είναι από τους διακριθέντες στην προσπάθεια που κάνει η ΠΑΕΕΚ φέτος δίνοντας διαπιστευτήρια και δείχνοντας πως αξίζει μία δεύτερη ευκαιρία για να παίξει ξανά σε μεγάλη ομάδα κάποια χρόνια αφότου έφυγε από την Ομόνοια. Αν αποκτηθεί θα είναι μία οικονομική λύση και δεν θα επηρεάζει το πλάνο μιας και δεν χρειάζεται να αποχωρήσει κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής για να πάρει τη θέση του.

Από εκεί και πέρα, ο Χοβχάνες Αμπαρντζουμιάν έχει ανεβάσει πολύ την απόδοσή του, κέρδισε την εκτίμηση του κόσμου και την εμπιστοσύνη του Τιμούρ Κετσπάγια, ωστόσο δεν μπορεί να το πάει σερί μέχρι το τέλος της σεζόν σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Πίσω από τον Αρμένιο διεθνή δεν υπάρχει αξιόλογη επιλογή στα μάτια του Γεωργιανού προπονητή, αφού ούτε ο Νίκος Καλτσάς, ούτε ο Μιχάλης Ιωάννου υπολογίζονται για αξιοποίηση στη θέση του δεξιού ακραίου οπισθοφύλακα, όπως γράφαμε στις αρχές της σεζόν.

Εν κατακλείδι: Η πόρτα δεν έκλεισε από καμία πλευρά, και ό,τι είναι να γίνει, θα… γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες. Το όνομά του παραμένει στο… τραπέζι και εφόσον ακόμη δεν μπήκε κάποια άλλη ομάδα στο κόλπο της διεκδίκησης του, δεν αποκλείεται οι εμπλεκόμενες πλευρές να καθίσουν ξανά με σκοπό τις διαπραγματεύσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση