ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Απειλούν με προσφυγή πέντε παίκτες - Σε επικοινωνία η διοίκηση για διευθέτηση!

Επιστολές για προσφυγές και προσπάθεια Σάντη να διαχειριστεί την κατάσταση

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Σημαντική εξέλιξη προκύπτει στην Ανόρθωση, καθώς πέντε ποδοσφαιριστές απέστειλαν επιστολή προς την ομάδα με την οποία αναφέρουν ότι αν δεν υπάρξει άμεση διευθέτηση των δεδουλευμένων τους  στις επόμενες 15 μέρες θα προχωρήσουν με προσφυγή προς τη ΦΙΦΑ.

Η κατάσταση στην Ανόρθωση όσον αφορά το οικονομικό είναι γνωστή και η διοίκηση Ανδρέα Σάντη το περασμένο Σάββατο συναντήθηκε με τους παίκτες εξηγώντας τους τα δεδομένα και αναφέροντας τους τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει προσπάθεια για να πάρουν τα δεδουλευμένα τους. Απάντηση δεν υπήρξε εκείνη την ώρα από τους ποδοσφαιριστές, όμως ήδη κάποιοι από αυτούς είχαν πάρει την απόφαση τους για να βάλουν πίεση στη διοίκηση έτσι ώστε να πάρουν όσο πιο νωρίς γίνεται τα λεφτά τους.

Από την πλευρά της η διοίκηση Σάντη δεν έκρυψε από κανένα την οικονομική δυσκολία που υπάρχει και την ίδια ώρα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να βρει τρόπο για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Την ίδια ώρα η διοίκηση της ομάδας είναι σε επαφές με τους παίκτες αλλά και με τους ατζέντηδες τους, ούτως ώστε να βρεθεί ένας τρόπος για να επιλυθούν οι διαφορές χωρίς να χρειαστεί να φτάσουν στα άκρα.

Οι επόμενες μέρες είναι αρκετά κρίσιμες στην Ανόρθωση, καθώς θυμίζουμε ότι την ερχόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση που αφορά το οικονομικό κομμάτι, το δάνειο και όλα όσα απασχολούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση