ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Ανιχνεύοντας τα χαφ ανά την Κύπρο

Η αγαπημένη αγορά του Τιμούρ ειναι η κυπριακή και καιρό τώρα την σκανάρει

24sports team

info@24sports.com.cy

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και στην Ανόρθωση έχουν ήδη ξεκινήσει το «σαφάρι» για εξεύρεση ποιοτικών ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα μπορέσουν να ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας.

Μια από τις θέσεις στις οποίες θέλει να ενισχυθεί η «Κυρία» είναι στη μεσοεπιθετική της γραμμή. Ο Τιμούρ Κετσπάγια θέλει να αποκτήσει ένα πολυθεσίτη ποδοσφαιριστή ο οποίος θα μπορεί να δώσει λύσεις αγωνιζόμενος τόσο στον μεσοεπιθετικό άξονα όσο και στα φτερά της επίθεσης. Ο Κετσπάγια ψάχνει για ένα ποδοσφαιριστή με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτούς που έχει στο ρόστερ του, ο οποίος θα μπορέσει να δώσει το κάτι παραπάνω στην επίθεση συμβάλλοντας και στον τομέα του σκοραρίσματος.

Όπως πληροφορούμαστε, ο Γεωργιανός προπονητής κοιτάζει στην κυπριακή αγορά για την ενίσχυση της ομάδας του στη συγκεκριμένη θέση, αγορά η οποία αποτελεί μια από πιο τις αγαπημένες του Κετσπάγια.

Η φιλοσοφία του Κετσπάγια για τις μεταγραφές είναι απλή. Θέλει πάρει παίκτες τους οποίους γνωρίζει πάρα πολύ καλά προκειμένου να μειωθεί το ρίσκο και για αυτό το λόγο δείχνει προτίμηση στην κυπριακή αγορά, την οποία αναμένεται να «τιμήσει» και τον Ιανουάριο, όπως έπραξε και το περασμένο καλοκαίρι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

10 στα 10!

10 στα 10!

Η Ανόρθωση παίρνει το μέγιστο από τα πέναλτι αυτή τη σεζόν!
 |  ΑΝΟΡΘΩΣΗ