ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Αναμονή ως την υστάτη

Τέσσερις αμφίβολοι ενόψει Ομόνοιας

Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει όπως δείχνουν τα πράγματα ο Τιμούρ Κετσπάγια για να δει κατά πόσον θα μπορεί να ρίξει στη μάχη του ΓΣΠ κάποιον ή κάποιους από τους Ρουμπέν Ράγιος, Γκιόργκι Λόρια, Τορνίκε Οκριασβίλι και Mπράνκο Βργκοτς.

Το σκηνικό δεν έχει ξεκαθαρίσει ως προς το ένας ή περισσότεροι από αυτούς θα είναι διαθέσιμοι ενόψει Ομόνοιας. Η σημερινή προπόνηση πιθανόν να φανερώσει κάποια πράγματα, όμως το πιθανότερο είναι να χρειαστεί να περιμένουν ως την τελευταία στιγμή.

Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις πρώτοι είχαν αποχωρήσει με προβλήματα τραυματισμού από το ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, με τον Ράγιος να γίνεται αναγκαστική αλλαγή στο πρώτο μέρος και τον τρίτο να αποχωρεί επίσης ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Γεωργιανός τερματοφύλακας έβγαλε μεν το παιχνίδι, όμως για να το κάνει έπρεπε να σφίξει τα δόντια αφού αντιμετώπιζε πρόβλημα από προηγουμένως. 

Πάντως, στην Ανόρθωση δεν υπάρχει πρόθεση να χρησιμοποιηθεί κάποιος εάν δεν είναι απόλυτα έτοιμος ώστε να μην πιεστεί και να υπάρχει ρίσκο για κάποια υποτροπή ή νέο τραυματισμό.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X