ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Αλυσιδωτές εξελίξεις

Καθοριστικά και κρίσιμα τα επόμενα εικοσιτετράωρα όσον αφορά την ενίσχυση για την «Κυρία»

Χρυσόστομος Σουρκούνης

csourkou@gmail.com

Το μεταγραφικό σκηνικό στην ομάδα της Αμμοχώστου έχει πάρει στην κυριολεξία φωτιά και δικαιολογημένα. Είμαστε μόλις λίγες μέρες πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και ακόμη δεν έχει προκύψει συμφωνία με κάποιο ποδοσφαιριστή, ενώ ήδη έχει αποχωρήσει ένας (Κοφί).

Τα ονόματα που έχουν βγει προς τα έξω και εμπλέκουν την Ανόρθωση ως πιθανό ποδοσφαιρικό τους σταθμό είναι αυτά των Πόποβιτς, Γκέντσογλου και Ανανίντζε. Το σενάριο να μετακομίσουν και οι τρεις στο «Παπ», είναι εξαιρετικά δύσκολο, ωστόσο υπάρχει ένα πλάνο στο μυαλό των ανθρώπων της «Κυρίας», για να φέρουν τους δυο από τους τρεις.

Όπως όλα δείχνουν, χωρίς να είναι απίθανο και εντός της ημέρας, η Ανόρθωση θα κάνει την πρώτη μεταγραφή, με τον Ανανίντζε. Ο ποδοσφαιριστής έρχεται στην Κύπρο όπως αποκαλύψαμε σε χθεσινό μας ρεπορτάζ και αν υπάρξει αίσιο τέλος από τις διαπραγματεύσεις που θα γίνουν, ο Γεωργιανός θα ντυθεί στα κυανόλευκα.

Από εκεί και πέρα στην προσφυγική ομάδα γίνονται σκέψεις για απομάκρυνση ακόμη ενός ποδοσφαιριστή από τον κατάλογο Ά, παρόλο που οι αρχικές σκέψεις ήταν να μην γίνει κάτι τέτοιο. Ο επικρατέστερος, είναι ο Μπεράτ Σαντίκ που μπορεί να ήρθε με αρκετές φιλοδοξίες στην ομάδα αλλά μέχρι τώρα δεν δικαιώνει τον προπονητή στις ευκαιρίες που του έδωσε.

Στην περίπτωση που αποχωρήσει ο Σαντίκ από το έμψυχο δυναμικό, τότε ανοίγει ο δρόμος για την μεταγραφή ακόμη ενός ποδοσφαιριστή. Το πιθανότερο αυτός θα είναι ο Σάββας Γκέντσογλου, καθώς η περίπτωση Πόποβιτς έχει απομακρυνθεί αρκετά. Ο Γεωργιανός τεχνικός πιστεύει στον Ελλαδίτη μέσο και θεωρεί ότι είναι ένας παίχτης που ταιριάζει στο πλάνο του και θα βοηθήσει άμεσα την ομάδα.

Πέραν αυτών των περιπτώσεων οι άνθρωποι της Ανόρθωσης ψάχνονται στο μεταγραφικό παζάρι και για νεαρούς ποδοσφαιριστές, που να μπορούν να εγγραφούν στον κατάλογό ΄Β.

Οι επόμενες μέρες στο μεταγραφικό κομμάτι για την Βαρωσιώτικη ομάδα είναι εξαιρετικά κρίσιμες και σημαντικές, καθώς διανύουμε το τελευταίο δεκαήμερο της μεταγραφικής περιόδου και τα πάντα μπορούν να συμβούν.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X