ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Ακροβατώντας ανάμεσα σε προχειρότητα και κακοδιαχείριση

Οι αμαρτίες του πρόσφατου παρελθόντος στοιχειώνουν το παρόν

Η προσφυγή του Μάριο Φελγκέιρας ήταν το πιο πρόσφατο αλλά ενδεχομένως όχι το τελευταίο βαρίδι στα οικονομικά της Ανόρθωσης, καθώς δίχως ίχνος υπερβολής, νέα προβλήματα προκύπτουν επί καθημερινής βάσεων. Η περίπτωση του Πορτογάλου τερματοφύλακα έρχεται να προστεθεί στις απαιτήσεις Ρόνι Λέβι, Αριέλ Αρούς αλλά και Όρενμπουργκ με τον Μιχάλη Χατζηπαντέλα να επιχειρεί να τις ταξινομήσει βάση του αν εμπίπτουν στα κριτήρια Μαρτίου.

Το γεγονός ότι ακόμα και τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το ύψος των οφειλών, αποτυπώνει την κατάσταση η οποία έχει διαμορφωθεί μετά την κακοδιαχείριση του Ανδρέα Παντελή. Είναι πλέον φανερό ότι ο πρώην πρόεδρος της εταιρίας, μετατόπιζε κάθε παρόμοιας φύσης θέματα για αργότερα, με αποτέλεσμα μετά την παραίτησή του να είναι και άμοιρος ευθυνών.

Διαβάστε επίσης: Τα συσσωρευμένα προβλήματα και η άκρη του νήματος

Η λύση των συνεργασιών με Μάριο Φελγκέιρας και Ρόνι Λέβι έγιναν μονομερώς και με ελαφρά τη καρδία, δημιουργώντας έτσι ερωτηματικά για το πόσες τέτοιες περιπτώσεις θα προκύψουν. Η απόδοση ευθυνών μοιάζει δύσκολη υπόθεση όπως και η πληρωμή των σπασμένων από τους φταίχτες, με το συμβούλιο του σωματείου να είναι και αυτό εκτεθειμένο μιας και δεν άσκησε την εποπτεία ως όφειλε.

Είναι άλλωστε χαρακτηριστική η… αναποτελεσματικότητα της συνάντησης ανάμεσα σε Ανδρέα Παντελή και Μιχάλη Χατζηπαντέλα μιας και ο πρώτος δεν μπόρεσε να παρέχει κάτι περισσότερο από υποσχέσεις για βοήθεια στις διαπραγματεύσεις με τους Ρώσους της Όρενμπουργκ.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X