ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Αγώνας δρόμου

Η διακοπή λειτούργησε προς όφελος των τραυματιών και ελπίζουν να προλάβουν το μεγάλο ντέρμπι

Χρυσόστομος Σουρκούνης

csourkou@gmail.com

Εβδομάδα αγωνιστικών υποχρεώσεων για την ομάδα του Τιμουρ Κετσπάγια, καθώς το πρωτάθλημα θα επαναρχίσει κανονικά μετά και την σύντομη διακοπή που είχαμε λόγω της αποχής των διαιτητών.

Πλέον, όλοι στο κυανόλευκο στρατόπεδο προετοιμάζονται για τον εκτός έδρα αγώνα με την Ομόνοια στο ΓΣΠ, παιχνίδι που θα γινόταν την προηγούμενη Κυριακή.

Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκεται επίσης και ο μεταγραφικός σχεδιασμός για την Κυρία, καθώς ήδη μετράμε αντίστροφα για την λήξη και αυτής την μεταγραφικής περιόδου. Τα χθεσινά ρεπορτάζ για την ομάδα της Αμμοχώστου αρχίσαν να βγάζουν και αλλά ονόματα πέραν από αυτό του Ντένις Πόποβιτς.

Ο ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει την Ανόρθωση είναι ο μέσος του ΑΠΟΕΛ, Σάββας Γκέντσογλου

Ο ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει την Ανόρθωση είναι ο μέσος του ΑΠΟΕΛ, Σάββας Γκέντσογλου, ωστόσο δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για οποιαδήποτε κατάληξη μεταξύ των δυο πλευρών ακόμη. Έχουμε μπει στην τελική ευθεία όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις και είναι δεδομένο ότι σύντομα θα προκύψουν εξελίξεις.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η απρόσμενή διακοπή ωφέλησε την ομάδα του Τιμούρ, καθώς έδωσε χρόνο σε ποδοσφαιριστές που σίγουρα δεν έφταναν να αγωνιστούν την εβδομάδα που μας πέρασε, να είναι έτοιμοι αυτό το Σαββατοκύριακο.

Πιο συγκεκριμένα, οι Λόρια και Βασιλακάκης έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν και ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα, ενώ ο Ράγιος και Οκριασβίλι ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα και θα κάνουν αγώνα δρόμου να προλάβουν το ντέρμπι.

Ο μοναδικός που σίγουρα δεν προλαμβάνει είναι ο Ρενάτο Μαρκάσα που αναμένεται να είναι παροπλισμένος για ακόμη ένα εικοσαήμερο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X