ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
23° Λευκωσία,
28 Νοεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Αβραάμ: «Θέμα αξιοπρέπειας... Πρέπει να κερδίσουμε»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, Ανδρέας Αβραάμ.

Αναλυτικά:

Αρχικό σχόλιο: «Είναι μια ευκαιρία σήμερα να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να φτιάξει λίγο το κλίμα. Έπαιξαν ρόλο τα ανεπιτυχή αποτελέσματα που είχαμε τα τελευταία παιχνίδια. Έπαιξε ρόλο το πρώτο παιχνίδι με τη Μάλτα, γιατί η Εθνική ξεκίνησε καλά τη διοργάνωση και εκεί που δείξαμε ότι μπορούμε να πάμε καλυτέρα ήρθε η ήττα από τη Μάλτα και νομίζω μας στοίχησε στο ψυχολογικό κομμάτι».

«Για μας επιβάλλεται να κερδίσουμε, παίζουμε με αντίπαλο που προσφέρεται να κερδίσουμε. Εννοείται ότι δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι και αν ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητής μας νομίζω θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα», πρόσθεσε.

Για την προσπάθεια που γίνεται: «Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από όλους. Οι πρώτοι που θέλουν θετικά αποτελέσματα για την Εθνική είναι οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, η ομοσπονδία. Προσπαθούμε και εμείς οι πιο παλιοί να βοηθούμε τα νέα παιδιά. Είναι και δύσκολες οι ομάδες, εκτός από τη Μάλτα έδειξαν όλες ότι είναι ανώτερες. Νομίζω ότι μπορούμε να φέρουμε θετικά αποτελέσματα. Σήμερα είναι μια ευκαιρία να γυρίσουμε σελίδα, να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία».

Για τον Κωστένογλου: «Προσπαθεί να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στους ποδοσφαιριστές. Δουλεύει πάρα πολύ και ασχολείται συνέχεια με την Εθνική ομάδα. Είναι και τα αποτελέσματα, όμως το 3-0 με τη Μάλτα μας στοίχησε στο ψυχολογικό κομμάτι. Κυρίως με τον τρόπο που ήρθε γιατί νομίζω το σκορ δεν είναι δίκαιο. Η ψυχολογία παίζει ρόλο στο ποδόσφαιρο. Είναι θέμα να βρεθούμε στην καλή μας μέρα, βλέπουμε το σημερινό παιχνίδι ως τελικό, για να γυρίσουν τα πράγματα».

Για τον κόσμο: «Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε. Νομίζω μας πάει περισσότερο τέτοιου είδους γήπεδο. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα έρθει και σήμερα να στηρίξει την προσπάθεια που θα κάνουμε».

Για το χρόνο συμμέτοχης των διεθνών στις ομάδες τους: «Οι περισσότεροι αγωνίζονται και αυτό είναι ένα επιπρόσθετο θετικό.

Για τις απουσίες «Σε κάποιο βαθμό σίγουρα επηρεάζουν, αλλά υπάρχουν παιδιά που μπορούν να ανταπεξέλθουν».

Για το γκολ που λείπει: «Εύχομαι να φύγει αυτό το αρνητικό, να έρθουν τα γκολ και να πάμε καλά».

Για την Ανόρθωση: «Η ομάδα ξεκίνησε πάρα πολύ καλά, μπήκαμε στους ομίλους που ήταν ο πρώτος στόχος. Αρχίσαμε το πρωτάθλημα όχι τόσο καλά όσο θα θέλαμε, αλλά η νίκη με το ΑΠΟΕΛ μας δίνει ώθηση να πάμε την Κυριακή και να κερδίσουμε την ΑΕΛ. Είναι μια πολύ καλή ομάδα η ΑΕΛ, όμως είμαστε και εμείς πολύ καλή ομάδα».

Για το πρωτάθλημα: «Είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που βίωσα τα τελευταία χρόνια. Έχουν μειωθεί πάρα πολύ οι διαφορές μεταξύ των ομάδων. Νομίζω θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα μέχρι τον Μάιο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση