ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Καλώ δημόσια τον κ. Πουλλαΐδη να μείνει στην ομάδα, τον χρειαζόμαστε»

Οι δηλώσεις του προπονητή της Ανόρθωσης

Τις τελευταίες του δηλώσεις από το πόστο του προπονητή της Ανόρθωσης, παραχώρησε ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΕΝΠ.

Τα κυριότερα σημεία:

«Είναι δύσκολη στιγμή για την ομάδα της ΕΝΠ και είναι κρίμα που κρίνεται στο τελευταίο παιχνίδι. Αν υπάρχει δίκαιο στο ποδόσφαιρο η ΕΝΠ έπρεπε να μείνει στην κατηγορία. Λυπάμαι πραγματικά. Με τα όσα πρόσφερε σε όλη τη χρονιά δικαιούται να μείνει, είναι ομάδα Α’ Κατηγορίας».

«Παίξαμε όπως παίξαμε όλα τα παιχνίδια στην Α’ φάση, παίξαμε για να κερδίσουμε και αυτό κάναμε. Μπορούσαμε να βάλουμε κι’ άλλα γκολ, στο τέλος κρατήσαμε το 1-0 και πήραμε τη νίκη».

«Επειδή είναι η τελευταία μέρα μου σαν προπονητής. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Χρήστο Πουλλαΐδη, θέλω να τον καλέσω δημόσια να μείνει κοντά στην ομάδα γιατί τον χρειαζόμαστε. Μόνο με τη δική του βοήθεια θα πάμε καλύτερα του χρόνου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σάντη για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Ευχαριστώ πολύ τον Μαρίνο Μήτρου που μπορεί να μην φαίνεται μπροστά αλλά εδώ και τέσσερα χρόνια που είμαστε μαζί βλέπω πόσο πολύ τρέχει την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους δουλέψαμε αυτό τον καιρό μαζί, βγάλαμε μία πολύ καλή εικόνα παρά το γεγονός ότι πικράναμε τον κόσμο που βγήκαμε από το Κύπελλο. Να ευχαριστήσω τον Ιούλιο Κονναρή τον τιμ μάνατζερ έναν άνθρωπο που τον ξέρω τόσα χρόνια και ήταν συνέχεια δίπλα μου και με βοήθησε. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Επίσης θέλω να παρακαλέσω αυτό τον μεγάλο κόσμο να μείνει δίπλα στην ομάδα. Δεν χρειαζόμαστε ούτε φωνές ούτε παρατράγουδα, να μείνουν ήρεμοι και να βοηθήσουν την ομάδα να πάει καλύτερα. Τέλος ένα μεγάλο τεράστιο ευχαριστώ στους παίκτες, το τονίζω υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στην ομάδα, έχω διαφορετική άποψη από κάποιους δημοσιογράφους που θέλουν να τους μειώσουν. Λυπάμαι που φεύγω από την θέση του προπονητή, είμαι έτοιμος. Όμως θα είμαι στην Ανόρθωση και του χρόνου, αυτό είναι το σπίτι μου».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

Γκαγιέγο/Respect

Γκαγιέγο/Respect

Κερδίζει τον σεβασμό ο Ισπανός κόουτς όχι μόνο για την αγωνιστική εικόνα...
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΑΝΟΡΘΩΣΗ